Luottamus on kaikki kaikessa

Kyberturvallisuus

Kattava kyberturvallisuusstrategia ja sen toteuttaminen ovat kuin vakuutus, joka luo suojakilven yrityksesi tietoturvalle ja yksityisyydensuojalle.

Sinä voit keskittyä varsinaiseen liiketoimintaasi. Kyberturva vähentää huomattavasti tietomurtojen tai tietoturvarikkomusten riskiä ja lisää asiakkaiden luottamusta. Tämän luottamuksen avulla voit kasvattaa liiketoimintaasi, pitää kiinni nykyisistä asiakkaistasi ja houkutella uusia.

Varmista liiketoimintasi turvallisuus

Turvallisuus on aina tärkeintä.

Pyöritit yritystäsi sitten ilmassa, maassa tai verkossa, tietoturvallisuuden ja yksityisyyden on oltava jokaisen tarjoamasipalvelun perustana.

Tutkimusten mukaan yhden tietovuodon hinta on keskimäärin 4 miljoonaa dollaria.

Siihen sisältyy myös muita epäsuoria kustannuksia kuten PR-takaiskut ja asiakkaiden luottamuksen menetys.

Kadonnutta luottamusta on vaikea saada takaisin.

Seuraukset liiketoiminnallesi ja yrityksesi luotettavuudelle ovat merkittäviä.

Selvitä riskisi.

Mitkä ovat tietomurron todelliset kustannukset? Minkälaisen riskin sinä kannat? Lue lisää Security Intelligencen ja IBM:n artikkeleista ja työkaluista.

Laadukas lopputulos ei ole sattumaa

Teimme tämän oppaan, jotta sinun on helpompi ottaa huomioon olennaiset osat turvallisessa, mutta ketterässä ohjelmistokehityksesä. Lataa linkistä oppaamme laadun ja turvan maailmaan.

Lataa opas

Aloita matkasi nyt

Tietoturvastrategian toteuttaminen ja sen tarkistaminen tietoturva-auditoinneilla riskien minimoimiseksi vastaa vakuutusturvan ottamista ja antaa sinulle mielenrauhan. Aloita matkasi tyyneyttä kohti nyt!

Ota yhteyttä – Aloitetaan yhteistyö jo tänään.

Markus Asikainen

Head of Business, Cyber Security

markus.asikainen@gofore.com

050 4328 322

Takaisin ylös