Tiedote

Gofore Oyj: Leadin Oy:n sulautuminen osaksi Gofore Oyj:tä on saatettu päätökseen

Gofore Oyj: Leadin Oy:n sulautuminen osaksi Gofore Oyj:tä on saatettu päätökseen

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 1.1.2018 KLO 12.00

Leadin Oy:n sulautuminen osaksi Gofore Oyj:tä on saatettu päätökseen

Gofore osti toukokuussa 2017 käyttäjäkokemussuunnitteluun ja palvelumuotoiluun erikoistuneen Leadin Oy:n. Leadinin sulautuminen osaksi Gofore Oyj:tä astui voimaan 31.12.2017. 

Gofore on kertonut Leadin Oy:n yrityskaupasta tarkemmin 3.11.2017 julkaistussa listalleottoesitteessä (https://gofore.com/wp-content/uploads/Gofore-Oyj-Listalleottoesite-3.11.2017-Suojattu-11571332_2.pdf). Sulautuminen tapahtui 31.7.2017 allekirjoitetun sulautumissunnitelman mukaisesti niin että Leadinin varat ja velat siirtyivät Goforelle. 

Tytäryhtiösulautuminen toteutettiin konsernirakenteen yksinkertaistamiseksi.

Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 15 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa, Münchenissa ja Madridissa jo yli 370. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: www.gofore.com.