Enemmän vaikuttavuutta pienemmällä rahalla

Ohjelman- ja projektinhallinta

Perinteisissä projekteissa tavoite ja resurssit lukitaan heti suunnitteluvaiheessa, ja riskit pyritään välttämään kartoittamalla niitä etukäteen.

Pienissä projekteissa vanhat hallintamenetelmät voivat toimia, mutta pitkäaikaisissa hankkeissa todennäköisyys epäonnistua kasvaa.

Modernit kehityshankkeet ovat monitahoisempia ja kompleksisempia kuin koskaan aikaisemmin ja järjelmäkehityksessä julkaisuja voidaan tehdä vuosittaisen sijaan joka viikko. Nykyaikaisten hankkeiden onnistuminen vaatii nykyaikaisia projektinhallintamenetelmiä.

Onnistu projekteissasi asiantuntevalla ohjelman- ja projektinhallinnalla

Selviä monimutkaisimmistakin haasteista

Ketterien projektinhallintamenetelmien avulla haastavimmatkin kehityshankkeet muuttuvat mahdollisiksi.

Käytä ammattimaisten projektipäälliköiden asiantuntemusta

Projektipäällikön tehtävä on varmistaa, että suunniteltu aikataulu, käytettävät resurssit ja tavoiteltu laatu osiltaan onnistuvat.

Nauti hallinnan tunteesta

Aktiivinen ja avoin viestintä kaikkien projektien osapuolten kesken kasvattaa hallinnan tunnetta.

Rakenna mahdollisuuksien kulttuuri

Toimivassa projektitiimissä on riittävä asiantuntemus ja yhdessä innostumisen kulttuuri.

Autamme sinua viemään projektisi onnistuneesti maaliin

Hyvällä projektinhallinnalla sekä pelaajat, että valmentajat ovat tietoisia, mikä on pelin strategia ja jokaisen rooli kentällä. Toimiva tiimi viestii etenemisestään, toimii sovittujen käytäntöjen mukaisesti ja pelaa yhteiseen maaliin.

Projektinhallinta tarvitsee henkilön, joka keskittyy tehtävien tekemisen sijaan etenemisen varmistamiseen. Voimme auttaa sinua viemään projektisi onnistuneesti maaliin, joko avustaen tai koko joukkoa ohjaten. Asiantuntijamme ovat ketterien projektimenetelmien ja monimuotoisten kehityshankkeiden ohjauksen kokeneita ammattilaisia. Kerro meille suunnitelmistasi ja autamme sinua toteuttamaan ne.

Ota yhteyttä – Aloitetaan yhteistyö jo tänään.

Juha Siltanen

Neuvonantopalvelut

juha.siltanen@gofore.com

040 581 3901

Takaisin ylös