Tapahtuma

GTalks: Päivä DevOps-tiimin elämässä 16.6.2021

Webinaari

GTalks: Päivä DevOps-tiimin elämässä 16.6.2021

Webinaari

GTalks

Miltä näyttää tuikitavallinen päivä DevOps-tiimissä ja millaisia hyötyjä DevOps tuo ohjelmistokehitykseen? 

Jotta pystytään ylläpitämään jatkuvaan asiakasarvon ja kehittäijen hyvinvointiin pohjautuvaa kulttuuria, jokaisella päätöksellä ja päivällä on merkitys kokonaisuuden rakentumisessa. Päivä DevOps-tiimin elämässä -webinaari tarjoaa käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten sujuvoittaa ohjelmistokehitystä ja samalla päästä eroon virheistä tuotannosta, viikonloppujen testausrumbasta ja merkityksettömien asioiden tekemisestä. Tapahtuman tavoitteena on tarjota inspiraatiota siihen, miten kehitysorganisaatio voi keskittyä uuden tuottamiseen ja asiakasarvon rakentamiseen, joka päivä.

Tapahtuman teemat: 

  • Päivän kulku DevOps-tiimissä
  • DevOps-toimintamallin tuomat hyödyt päivittäiseen tekemiseen
  • DevOps lääkkeenä perinteisille ohjelmistotuotannon haasteille

Tapahtuman puhujat:  

  • Juhana Harmanen, Head of Web Development, vastaa Goforella web-kehityksestä ja uudistaa sekä vaalii goforelaisten web-osaamista vastaamaan asiakkaidemme nykyisiä ja tulevia tarpeita.
  • Jani Haapala, DevOps Architect, on kokenut DevOpsin asiantuntija ja hän toimii DevOps-arkkitehtina Goforella.

Tilaisuuden lopussa on aikaa myös kysymyksille ja avoimelle keskustelulle. Kysythän rohkeasti – puhujamme vastaavat mielellään osallistujien kaikkiin kysymyksiin. Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse webinaaria edeltävänä päivänä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli et ole saanut linkkiä. Webinaariin liittyvät yleiset kysymykset voit esittää alla tai lähettää myöhemmin osoitteeseen: events@gofore.com

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan<![endif]–>

Ilmoittaudu webinaariin

Milloin

Keskiviikkona 16.6.2021
Klo 09.00 – 10.30

Missä

Webinaari