Tapahtuma

Pilven hyvät perusteet -webinaari

Webinaari 9.3.2021 klo 9:00-10:30

Pilven hyvät perusteet -webinaari

Webinaari 9.3.2021 klo 9:00-10:30

g-talks-logo-gofore

Miten pilvipalveluista saadaan aito hyöty irti?

Pilvipalvelut tarjoavat mahdollisuuden järjestää palvelut ja toiminnan uudella tavalla. Niiden avulla tavoitellaan useimmiten, toimintavarmuutta, skaalautuvuutta, kustannussäästöjä ja mahdollisuutta reagoida nopeammin toimintaympäristön muutoksiin.

Hyötyjen saavuttaminen edellyttää usein toimintatapojen muuttamista. Pelkän teknologian muuttaminen pilvipohjaiseksi harvoin riittää. Webinaarimme käsittelee pilven hyviä perusteita – niitä olennaisia tekijöitä, jotka auttavat sinua hyödyntämään pilvipalveluita aidosti tuloksellisella tavalla.

Webinaarin sisältö:

  • Mitä pilvipalveluiden visio, strategia ja hallintamalli tarkoittaa ja mitä niiden suunnittelussa tulisi huomioida?
  • Miten pilven nykytilakartoitus ja parannusohjelma auttavat organisaatioita keskittymään olennaisiin kehityskohtiin?
  • Mitä asioita tulisi ottaa huomioon hyvän ja turvallisen pilviperustan luomisessa?

Webinaarin asiantuntijat: Jussi Puustinen, Tiia Hietala ja Joonas Vuorela

Webinaarin puhujina toimivat Goforen johtavat pilvikonsultit Jussi Puustinen ja Joonas Vuorela. Jussi Puustisella on yli 10 vuoden kokemus IT-palveluiden elinkaaren kehittämisestä ja hänen supervoimansa on auttaa asiakkaita hyödyntämään uusia teknologioita tuloksellisesti. Joonas Vuorelalle puolestaan intohimona on organisaatioiden pilvipalvelujen valmiuksien kehittäminen ja pilvipalvelujen johtamisen tukeminen. Webinaarin juontaa Goforen pilvikumppanuuksista ja -koulutuksista vastaava Tiia Hietala.

Tilaisuuden lopussa on aikaa myös kysymyksille, joten kysythän rohkeasti – puhujat vastaavat mielellään osallistujien kysymyksiin.

Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse webinaaria edeltävänä päivänä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli et ole saanut linkkiä.

Webinaariin liittyvät yleiset kysymykset voit esittää ilmoittautumisen yhteydessä tai lähettää myöhemmin osoitteeseen: events@gofore.com

Tervetuloa!

Ilmoittaudu webinaariin

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.