Analytiikan ja tekoälyn perusteet

Verkkokoulutus

Analytiikan ja tekoälyn perusteet

Verkkokoulutus

Datan, koneoppimisen ja tekoälyn avulla voidaan automatisoida monia työläitä prosesseja sekä nopeuttaa päätöksentekoa organisaatioissa tuoden samalla huomattavia kustannussäästöjä.
Datan ja algoritmien avulla organisaatiot voivat tulevaisuudessa muuttaa toimintaansa olosuhteiden muuttuessa aiempaa ketterämmin. Automatisoinnin tarve organisaatioiden strategiassa on nopeasti kasvava osa-alue ja tekoälykoulutuksemme vastaavat tähän tarpeeseen.

Koulutuksen sisältö

Analytiikan ja tekoälyn perusteet -koulutussarjassamme käsittelemme erilaisten organisaatioiden toimintamalleja, toimintamallien muuttamista sekä muuttamisen haasteita dataan ja algoritmeihin perustuen. Esittelemme tyypillisimmät analytiikan hyödyntämisen muodot konkreettisin esimerkein. Koulutuksen ydinsisältöä on edistynyt, matematiikkaan perustuva analytiikka, jonka ilmenemismuotoja ovat tekoäly ja koneoppiminen. Koulutuksessa käsitellään myös ohjelmistorobotiikan ja chatbottien perusteet, ja pohditaan niiden suhdetta tekoälyyn. Tuomme esiin myös merkittävimmät juridiset ja eettiset näkökulmat datan ja algoritmien hyödyntämisen kannalta.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille organisaatioiden toimintatavoista, prosesseista ja työskentelytavoista kiinnostuneille sekä toimintaa kehittäville henkilöille. Koulutus soveltuu erityisen hyvin organisaatioiden tulevaisuuden kehittämisestä vastuussa olevalle johdolle.

Kouluttajasta

Kouluttajana toimii tekniikan tohtori ja johtava konsultti Pasi Lehtimäki, joka vetää tekoälyliiketoimintaa Goforella. Pasilla on yli 20 vuoden kokemus tekoälystä ja koneoppimisesta, ohjelmistokehityksestä ja johtamisesta. Vahvan pohjan analytiikkaosaamiselle antaa tohtorin tutkinto Aalto-yliopistossa tietotekniikan osastolta, jossa Pasi on opiskellut tietotekniikkaa ja tutkinut analytiikkaa. Pasi on toiminut johtotehtävissä useassa eri yrityksessä ohjelmistokehityksen, datan, analytiikan ja tekoälyn parissa.

  • Koulutuskokonaisuus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin
  • Voimme tehdä asiakkaan omalla datalla Proof of Conceptin (PoC) tai demon, jonka avulla koulutusta voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeeseen
  • Jatkona koulutukselle voimme toteuttaa myös avainhenkilöiden 1on1 sparrailuja aiheista

Kiinnostuitko? Varaa koulutus jo tänään!

Pasi Lehtimäki

Johtava konsultti ja tekoälyasiantuntija

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.