Lehdistötiedote 24.10.2024

Gofore ottaa seuraavan askeleen strategiansa toteutuksessa ja alkaa uudistaa organisaatiotaan

24.10.2024 08:33:13 EEST

Gofore alkaa yhdessä henkilöstönsä kanssa suunnitella organisaationsa uudistamista tukemaan strategiansa toteutusta. Organisaation muotoilulla varaudutaan kasvuun eikä sillä tavoitella henkilöstövähennyksiä.

Gofore on päivittämässä strategiaansa tavoitteenaan tunnistaa keinot luoda ainutlaatuista arvoa asiakkailleen myös tulevaisuudessa ja tukea näin Goforen kasvua. Vuosien 2023–2024 strategian onnistuneita valintoja vahvistava strategia julkistetaan vuodenvaihteessa.

Jatkumona strategian toteuttamisessa Gofore aloittaa organisaationsa muotoilun yhdessä henkilöstönsä kanssa. Organisaation uudistamisen mahdollistamiseksi käydään lain edellyttämät muutosneuvottelut. Gofore ei hae organisaation uudelleensuunnittelulla henkilöstövähennyksiä.

”Organisaatiomme muotoilu on luonnollinen seuraava askel strategiamme toteutuksessa. Haluamme varmistaa, että pystymme tunnistamaan asiakkaidemme tarpeet, tukemaan heitä digitaalisessa muutoksessa ja tuottamaan heille arvoa myös tulevaisuudessa parhaalla mahdolliselle tavalla”, Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund sanoo.

”Goforelaiseen tapaan teemme käynnissä olevaa strategiatyötä dialogissa henkilöstömme kanssa. Nyt alamme yhdessä suunnitella, millainen organisoituminen palvelee strategiamme toteutusta ja samalla tuo goforelaisille positiivisia mahdollisuuksia. Varaudumme organisaatiomme uudelleenmuotoilulla myös kasvuun. Digitaalisen muutoksen liiketoiminnan fundamentit eivät ole hävinneet, vaikka toimialalla asiakaskysyntä on ollut reilun vuoden ajan heikompaa”, Mikael Nylund sanoo.

Joulukuussa 2022 julkistetussa aiemmassa strategiapäivityksessään Gofore on pyrkinyt vankistamaan asemaansa ketteränä ja kulttuurillisesti vahvana, kehittyvänä huippuasiantuntijaorganisaationa, joka auttaa asiakkaitaan digitaalisessa muutoksessa. Strategian kasvusuuntana on ollut orgaaninen kasvu Digital Society- ja Intelligent Industry – toimialoilla sekä kasvun tukeminen yritysjärjestelyillä. Goforen visio on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Lisätietoja:

Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280, mikael.nylund@gofore.com

Images

Gofore CEO Mikael Nylund Goforen toimitilat

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös