Tuota asiakkaillesi enemmän ja nopeammin arvoa

Agile Transformation & Lean

Maailman muuttuessa nopeasti yhä monimutkaisemmaksi organisaatioiden on jatkuvasti uudistuttava ja muututtava ketterämmiksi ja mukautumiskykyisemmiksi.

Agile- ja Lean-menetelmien avulla voit muuttaa organisaatiosi joustavammaksi, yhteistyökykyisemmäksi ja itseorganisoituvaksi vastaamaan muuttuvan maailman haasteisiin.

Mukaudu, älä arvaile!

Opi olemaan ketterä

Agile-kehittäminen on iteratiivista ja asteittaista, parannat jatkuvasti työskentelytapojasi.

Optimoi Leanin avulla

Paranna asiakasarvoa ja tuottavuutta vähentämällä tarpeetonta työtä.

Et voi ennustaa tulevaisuutta

Opettele mukautumaan. Menetelmien ideana on hyväksyä se, ettet voi ennustaa tulevaisuutta, kun kehität tuotteita ja palveluita. Näin ollen et voi myöskään suunnitella kovin pitkälle eteenpäin. Organisaatiokulttuurin ja sen rakenteen on koska tahansa sallittava äkilliset muutokset. Päätöksenteon on oltava jatkuvaa, ja toteuttamisen tulee levitä koko organisaatioon.

Tee virheitä, mutta opi niistä nopeasti

Agile– ja Lean-menetelmien ansiosta voit tehdä virheitä ja oppia niistä nopeasti, kuitenkaan pysäyttämättä projektia. Ne myös edistävät kokeilukulttuuria: voit tehdä tänään päätöksiä, joita voit muuttaa huomenna.

Aloita matkasi nyt

Forbes haastatteli yli 500 senioritason johtajaa ympäri maailman. Heistä 92% kertoi uskovansa, että organisaatioiden ketteryys on ratkaisevan tärkeää liiketoiminnan menestymiselle. (Achieving Greater Agility, Forbes Insights, 2017). Jos sinäkin haluat päästä markkinoille nopeammin, lisätä työntekijöidesi sitoutumista ja parantaa asiakastyytyväisyyttä, niin aloita muutosmatka jo tänään!

Ota yhteyttä – Aloitetaan yhteistyö jo tänään.

Juha Siltanen

Neuvonantopalvelut

juha.siltanen@gofore.com

040 581 3901

Takaisin ylös