Tiedote

Gofore Oyj: Kutsu Goforen virtuaaliseen pääomamarkkinapäivään 14.1.2021

Gofore Oyj: Kutsu Goforen virtuaaliseen pääomamarkkinapäivään 14.1.2021

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 16.12.2020 KLO 17.10

Kutsu Goforen virtuaaliseen pääomamarkkinapäivään 14.1.2021

Gofore kutsuu analyytikot, sijoittajat ja talousmedian edustajat 14.1.2021 klo 12–16 pidettävään virtuaaliseen pääomamarkkinapäiväänsä.

Pääomamarkkinapäivässä keskitytään Goforen päivitettyyn strategiaan, kasvusuunnitelmiin ja liiketoimintanäkymiin. Johdon esitykset syventävät strategisia ja taloudellisia tavoitteita sekä suunnitelmia niiden toteuttamiseksi.

Toimitusjohtaja Mikael Nylundin lisäksi päivän puhujia ovat Teppo Talvinko (talousjohtaja), Kristiina Härkönen (kestävän kehityksen johtaja), Juha Virtanen (johtaja, myynti ja asiakasarvo), Elja Kirjavainen (johtaja, digitaalinen muutos), Aki Koikkalainen (johtaja, digitaaliset palvelut) ja Miika Nurminen (johtaja, digitaalinen laadunvarmistus).

Ohjelma: 

  • Gofore lyhyesti, Mikael Nylund 
  • Kasvustrategia – ja kasvun osa-alueet, Mikael Nylund ja Juha Virtanen
  • Goforen ainutlaatuinen palvelukokonaisuus: Elja Kirjavainen, Aki Koikkalainen ja Miika Nurminen 
  • Kestävä kehitys liiketoimintamme ajurina, Kristiina Härkönen 
  • Henkilöstö, kulttuuri ja ekosysteemi, Mikael Nylund 
  • Taloudellinen kehitys, Teppo Talvinko 

Tapahtuma pidetään englannin kielellä. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä esitysten aikana ja erillisessä Q&A-osiossa. Rekisteröityminen ja tilaisuuden seuranta osoitteessa: https://gofore.videosync.fi/cmd-2021.

Esitysmateriaalit ja videotallenne pääomamarkkinapäivästä julkaistaan pian tilaisuuden jälkeen osoitteessa: www.gofore.com/sijoita.

Lämpimästi tervetuloa pääomamarkkinapäiväämme! 

Mikael Nylund
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

  •  Sähköpostilla 
  •  puhelimitse Nina Pavón, IR Lead, Gofore Oyj, puh. 040 508 1817

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja: www.gofore.fi.