Lehdistötiedote 16.12.2020

Gofore Oyj: Kutsu Goforen virtuaaliseen pääomamarkkinapäivään 14.1.2021

16.12.2020 17:10:00 EET

GOFORE OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 16.12.2020 KLO 17.10

Kutsu Goforen virtuaaliseen pääomamarkkinapäivään 14.1.2021

Gofore kutsuu analyytikot, sijoittajat ja talousmedian edustajat 14.1.2021 klo 12–16 pidettävään virtuaaliseen pääomamarkkinapäiväänsä.

Pääomamarkkinapäivässä keskitytään Goforen päivitettyyn strategiaan, kasvusuunnitelmiin ja liiketoimintanäkymiin. Johdon esitykset syventävät strategisia ja taloudellisia tavoitteita sekä suunnitelmia niiden toteuttamiseksi.

Toimitusjohtaja Mikael Nylundin lisäksi päivän puhujia ovat Teppo Talvinko (talousjohtaja), Kristiina Härkönen (kestävän kehityksen johtaja), Juha Virtanen (johtaja, myynti ja asiakasarvo), Elja Kirjavainen (johtaja, digitaalinen muutos), Aki Koikkalainen (johtaja, digitaaliset palvelut) ja Miika Nurminen (johtaja, digitaalinen laadunvarmistus).

Ohjelma:

  • Gofore lyhyesti, Mikael Nylund
  • Kasvustrategia – ja kasvun osa-alueet, Mikael Nylund ja Juha Virtanen
  • Goforen ainutlaatuinen palvelukokonaisuus: Elja Kirjavainen, Aki Koikkalainen ja Miika Nurminen
  • Kestävä kehitys liiketoimintamme ajurina, Kristiina Härkönen
  • Henkilöstö, kulttuuri ja ekosysteemi, Mikael Nylund
  • Taloudellinen kehitys, Teppo Talvinko

 

Tapahtuma pidetään englannin kielellä. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä esitysten aikana ja erillisessä Q&A-osiossa. Rekisteröityminen ja tilaisuuden seuranta osoitteessa: https://gofore.videosync.fi/cmd-2021.

Esitysmateriaalit ja videotallenne pääomamarkkinapäivästä julkaistaan pian tilaisuuden jälkeen osoitteessa: gofore.com/sijoita.

Lämpimästi tervetuloa pääomamarkkinapäiväämme!

Mikael Nylund
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

  • Sähköpostilla InvestorRelations@gofore.com
  • puhelimitse Nina Pavón, IR Lead, Gofore Oyj, puh. 040 508 1817

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös