Kasvata ohjelmisto­kehityksesi tuottavuutta
Testiautomaatio

Kasvata ohjelmisto­kehityksesi tuottavuutta
Testiautomaatio

Skew top Skew bottom

Goforen testiautomaatiopalvelun avulla tuotat tehokkaan ja kestävän testiautomaatioratkaisun alati kiihtyvään ohjelmistokehitykseen. Testiautomaatio mahdollistaa siirtymisen jatkuvaan julkaisuprosessiin tuottamalla laatutietoa nopeasti ja toistettavasti. Palvelun avulla tehostat testaustasi ja integroit testiautomaation osaksi ohjelmistojesi kehitys- ja julkaisuprosesseja.

Rakenna mitattavaa luottamusta järjestelmiisi

Check icon

Tee laadusta mitattavampaa

Kun järjestelmän laatua testataan koko ajan, on sen mitattavuus ja luotettavuuden todentaminen helpompaa.

Check icon

Nopeuta päivitystahtia

Automaattisen testauksen ansiosta uusia ominaisuuksia voidaan tuoda käyttöön tarvittaessa nopeallakin varoajalla verrattuna malliin, jossa järjestelmää testataan manuaalisesti muutaman kerran vuodessa

Check icon

Kitke inhimilliset virheet pois

Olemme kaikki ihmisiä ja meille tapahtuu virheitä. Robotti toimii annetun ohjeen mukaisesti ja välttää inhimilliset virheet. Testirobotti jättää ihmiset taakse myös nopeudessa eikä lepää edes öisin.

Check icon

Vapauta työaikaa

Testiautomaatio vapauttaa IT-järjestelmien vastuuhenkilöiltä työaikaa luovempaan työhön. Testiautomaation hyödyt saadaan parhaiten esiin kun on tarve saada nopeaa palautetta ja tehdä paljon toistoja.

Kohti virheetöntä ohjelmistokehitystä

Useimmiten järjestelmien virheet ovat satunnaisia tai tietyssä paikassa toistuvia vikoja. Nämä tuovat häiriöitä, hidastelua tai muuten aiheuttavat käyttäjälle päänvaivaa. Vakavimmissa tapauksissa järjestelmien virheet voivat aiheuttaa jopa hengenvaaraa. Virheettömän järjestelmän saavuttaminen vaatii testausta. Testausautomaation avulla virheiden löytäminen helpottuu ja järjestelmän päivitys nopeutuu.

Qentinel Finlandin testiautomaatio ja laadunvalvonta ovat osa nyt Goforea ja ne muodostavat yhden Euroopan merkittävimmistä digitaalisen laadunvarmistuksen asiantuntijoista.

Ota yhteyttä – Aloitetaan yhteistyö jo tänään.

Ari Hirvonen

Yksityinen sektori