tapahtuma - 26.10.2023

Lataa tallenne: CHANGE23 – Inhimillinen digitalisaatio

  • Digitaalinen yhteiskunta
  • Älykäs teollisuus

Vuoden vaikuttavin muutostapahtuma CHANGE23 vei 26.10.2023 osallistujat matkalle ihmislähtöisen muutoksen ja digitalisaation äärelle.

Tapahtuman tallenne on varmasti inspiroiva myös sinulle mikäli olet kiinnostunut muutosten onnistumisesta, edustat sitten liiketoimintajohtoa, olet toiminnan kehittäjä tai projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntija.

Tapahtuman puheenvuorot olivat informatiivisia, hauskoja sekä tietysti ajatuksia herättäviä.

  • Helsingin yliopiston aivotutkija Minna Huotilainen lähestyy digitaalista muutosta aivojen näkökulmasta ja kertoo, mitä johtajan tulee ymmärtää, kun muutosta johdetaan inhimillisesti.
  • Verohallinnon pääjohtaja Markku Heikura avaa tapahtumassa Verohallinnon tarinaa – verovelvollisesta palveltavaksi asiakkaaksi.
  • Tutustumme Chief Digital Officer Miika Soinisen johdolla Ponssen digitaaliseen matkaan ponsselaisten ja asiakkaiden näkökulmista. 
  • Goforen oma Accessibility Lead Azra Tayyebi tuo saavutettavuuden osaksi inhimillistä muutosta.

Puhujat

Markku Heikura

Pääjohtaja, Verohallinto

Markku Heikura nimitettiin Verohallinnon pääjohtajaksi helmikuussa 2018, ja hän sai vuonna 2023 viiden vuoden jatkon pääjohtajakaudelleen.

Heikuran johdolla Verohallinnosta on kehittynyt vahva digitaituri. Verotulojen varmistaminen globaalin bisneksen ja virtuaalivaluuttojen aikana kaipaa uudenlaista osaamista, jota on kerrytetty vuosien ajan. Samalla Verohallinto on mukautunut asiakaslähtöiseksi, mikä vaatii vahvaa strategista johtamisotetta.

Minna Huotilainen

Aivotutkija, Helsingin yliopisto

Professori Minna Huotilainen on aivotutkija Helsingin yliopistosta. Hän käyttää neurotieteen menetelmiä työelämän ja oppimisen kehittämisessä ja tavoittelee parempaa, sujuvampaa, terveellisempää ja tuottavampaa työelämää. Huotilainen on tunnettu kouluttaja ja on kirjoittanut aivotutkimusta käsitteleviä kirjoja kuten Aivot työssä -kirjan Katri Saarikiven kanssa.

Miika Soininen

Chief Digital Officer, Ponsse

Miika Soininen on työskennellyt Ponssella vuodesta 2018 saakka ja toimii Ponssella digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja globaalista IT:stä vastaavana johtajana.

Soininen on kiinnostunut digitalisaation avaamista mahdollisuuksista kehittää toimintaa kokonaisvaltaisesti ja syttyy dataan pohjautuvien palveluiden innovoinnista sekä niiden muuttamisesta liiketoiminnaksi.

Azra Tayyebi

Accessibility Lead, Gofore

Azra Tayyebi on kokenut saavutettavuusasiantuntija. Tayyebin missiona on edistää kulttuurin muutosta. Hän haluaa vaikuttaa siihen, että digipalveluiden kehittäjät ja niitä tilaavat organisaatiot oivaltavat yhä laajemmin, ettei saavutettavuus ole erillinen lisä, vaan osa ihmisten elämää ja arkea.

Tilaa tapahtuman tallenne

Koska

to 26.10. 14.30-17.00

Missä

Tallenne

Takaisin ylös