Pioneering an ethical digital world

Teknologia-, liiketoiminta- ja muotoiluosaamisemme auttaa yhteiskuntaa ja yrityksiä rakentamaan kestävää digitaalista tulevaisuutta.

Pioneering an ethical digital world

Teknologia-, liiketoiminta- ja muotoiluosaamisemme auttaa yhteiskuntaa ja yrityksiä rakentamaan kestävää digitaalista tulevaisuutta.

Skew top Skew bottom

Uskomme, että maailma muuttuu parempaan suuntaan.

Teknologia muuttaa radikaalisti ihmisten tapaa elää, työskennellä, tehdä päätöksiä ja toimia. Maailma on avoimempi, demokraattisempi, saavutettavampi ja onnellisempi, kuin koskaan ennen.

Me Goforella autamme asiakkaitamme navigoimaan muutoksen keskellä, organisaation joka tasolla. Mahdollistamme uusien teknologioiden nopean hyödyntämisen, jotta asiakkaamme saavat muutoksesta kaiken irti. Rakennamme tulevaisuudesta entistä toimivampaa.

Goforen strategia 2023-2024

Olemme päivittäneet strategiaamme sekä pitkän aikavälin taloudellisia tavoitteitamme. Pyrimme vankistamaan asemaamme ketteränä ja kulttuurillisesti vahvana, kehittyvänä huippuasiantuntijaorganisaationa, joka auttaa asiakkaitaan digitaalisessa muutoksessa. Strategian kasvusuuntana on orgaaninen kasvu Digital Society- ja Intelligent Industry -toimialoilla, sekä kasvun tukeminen yritysjärjestelyillä.

Goforen visio on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tutustu strategiaamme

Vaikutamme positiivisesti jokaisella askeleellamme

Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus. Kaikella toiminnallamme on vaikutusta. Pyrimme luomaan arvoa kaikkialle ympärillemme, olipa kyse sitten johdon konsultoinnista, palveluiden muotoilusta tai koodauksesta.

Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista.

20
vuotta liiketoimintaa
~1300
goforelaista
149,9
MEUR liikevaihto 2022
19
toimipistettä ympäri Eurooppaa

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Sadat yritykset yli 20 maassa kehittävät kanssamme liiketoimintaansa.