JOHDA

Silmät auki ja katse eteenpäin

Digitalisaation myötä koko toimintaympäristömme muuttuu, ja edessämme avautuu lähes loputon määrä uudenlaisia mahdollisuuksia. Tätä muutosta ei kannata seurata sivusta, sillä muuten putoaa kelkasta. Voittajia ovat ne, jotka johtavat muutosta itse.

Digitaalisen muutoksen johtaminen merkitsee kokonaisvaltaista kulttuurinmuutosta, joka lähtee organisaation johdosta. Autamme hahmottamaan ja ymmärtämään yhteiskunnan ja markkinoiden kehitystä ja muutoksia digitalisoituvassa maailmassa, sekä niiden vaikutuksia organisaatiosi toimintaympäristöön ja liiketoimintastrategiaan.

Yhdessä, luomme organisaatiolle digitaalista muutosta ohjaavan vision sekä kulttuurin, jossa kehitetään ja synnytetään jatkuvasti uutta ja parempaa avoimesti ja innostuneesti.

  • Digitaalinen liiketoiminta ja strategia

  • Muutoksen toteuttaminen vaatii yhteisen suunnan
  • Uudistumiskyvyn konsultointi

  • Toimintaympäristön jatkuvasti muuttuessa pitää organisaation olla kyvykäs uudistumaan.
  • Lean-kehittäminen

  • Digitaalisten palvelujen kehittäminen on asiakaslähtöinen innovaatioprosessi ulottuen palvelun muotoilusta markkinoille viemiseen.

Business design – lyhyt oppimäärä nyt yksissä kansissa

Mitä on Business design? Miten asiakkaiden tarpeet voidaan huomioida strategisessa päätöksenteossa? Uunituore Goforen Business design booklet antaa tähän vastaukset.

Lue lisää »

Mikael Nylund

040 540 2280

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.