tapahtuma - 8.10.2024

Intelligent Industry 2024

 • Intelligent Industry

Making business sense in a complex digital world

Intelligent Industry 2024 -tapahtuman teema on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Digitaalisten ratkaisujen, ohjelmistojen, datan, tekoälyn ja kyberturvallisuuden merkitys teollisuuden kilpailukyvylle kasvaa, kun tuotannon ja tuotteiden monimutkaisuus lisääntyy ja palvelut laajenevat.

Teollisuusyritysten kilpailukykyä mitataan mm. kustannustehokkuuden, nopeuden, luotettavuuden ja muuntautumiskyvyn perusteella. Menestys riippuu jatkossa pitkälti siitä, kuinka hyvin tuotteen tai palvelun fyysisen ja digitaalisen maailman yhdistämisessä onnistutaan.

Intelligent Industry 2024 on vuoden oivaltavin tapahtuma, kun on kyse fyysisten ja digitaalisten maailmojen yhdistämisestä liiketoiminnassa. Tapahtuma auttaa sinua ymmärtämään älykkään teollisuuden trendejä ja tarjoaa mahdollisuuden oppia muilta johtavilta teollisuusorganisaatioilta.

Goforen suosittu CHANGE-tapahtuma uudistuu ja tänä vuonna kutsumme sinut mukaan Intelligent Industry 24 -tapahtumaan pureutumaan siihen, miten tehdä bisnestä monimutkaistuvassa digitaalisessa maailmassa.

Tapahtuma on englanniksi.

Ohjelma

 • 9.00 Welcome
 • Key findings of the new study: AI & competitiveness of industrial companies,
  Henrik Vuoksenmaa, Gofore and Karoliina Partanen, Director, AI Finland, Technology Industries of Finland
 • Keynote: Accelerating digitally enabled services,
  Tomio Pihkala, CTO, KONE
 • Panel discussion: Making sense in all the EU regulation – practical implications & business opportunities
  • Anna Nicol, Director, Sustainability Strategy, Fazer
  • Eeva Impiö-Loimaala, General Counsel, Metsä Board
  • Karoliina Partanen, Director, AI Finland, Technology Industries of Finland
  • Markus Asikainen, Head of Business, Cybersecurity, Gofore
 • 11.00 Wrap up

Ilmoittaudu tapahtumaan

Puhujat

Tomio Pihkala

Executive Vice President, KONEen teknologia- ja innovaatioyksikön johtaja

Työskennellyt KONEella vuodesta 2001 lähtien. Johtokunnan jäsen vuodesta 2013 lähtien.  Työskennellyt aiemmin mm. Kiinassa liiketoimintajohtajana ja Japanissa M&A- ja allianssien kehityksessä.

Tällä hetkellä hän on hallituksen jäsenenä Toshiba Elevator and Building Systems korporaatiossa sekä Vexve Armatry Groupissa.

Karoliina Partanen

Johtaja, AI Finland, Teknologiateollisuus

Karoliina Partanen on AI Finland -tekoälyverkoston innovatiivinen ja energinen johtaja. Karoliinan tavoitteena on nostaa Suomi maailman tekoälykehityksen kärkeen kiihdyttämällä suomalaisorganisaatioiden tekoälyn soveltamista ja kehittämistä. AI Finland pyrkii auttamaan jokaista organisaatiota löytämään ja toteuttamaan omat kilpailuetua tuovat tekoälyratkaisunsa. AI Finland edistää myös pohjoismaista yhteistyötä, tiedon jakamista ja strategisia kumppanuuksia. Aiemmin Karoliina on työskennellyt Nokialla, liikkeenjohdon konsultointiyrityksissä sekä johtavassa tekoälymuutoskonsultointiyrityksessä Sulavassa. Viimeisimpänä tehtävänään Karoliina rakensi Sulavan AI Center of Excellencen – nyt työn alla on koko Suomen AI Center of Excellence.

Anna Nicol

Director, Sustainability Strategy & Reporting, Fazer

Työskenneltyään yli 15 vuotta eri tehtävissä Fazerilla Anna siirtyi vastuullisuusorganisaatioon viime vuonna. Anna vastaa Fazerilla mm. vastuullisuusraportoinnin kehittämisestä ja johtaa esimerkiksi CSRD -hanketta sekä on aktiivisesti mukana metsäkatoasetuksen toteuttamisessa. Annan vahvuus on hyödyntää vankkaa liiketoimintatuntemustaan ja nivoa vastuullisuus osaksi strategista päätöksentekoa.

Eeva Impiö-Loimaala

Lakiasiainjohtaja Metsä Group, varatuomari, filosofian maisteri

Eeva Impiö-Loimaala toimii lakiasiainjohtajana metsäteollisuuskonserni Metsä Groupiin kuuluvassa Metsä Board Oyj:ssa. Varsinaisen juridisen neuvonannon ja riskienhallinnan ohella hänen työtehtäviinsä kuuluu sääntelyn kehityksen seuraaminen ja sen vaikutusten ennakointi. Ennen yritysjuristina toimimista hän on työskennellyt asianajoalalla ja käräjäoikeudessa.

Markus Asikainen

Head of Business, Cybersecurity, Gofore

Markuksella on monipuolinen työhistoria turvallisuusviranomaistoiminnasta ja korkean turvallisuuden liiketoiminnasta. Kyberturvallisuus, resilienssi ja riskiperusteinen kehitys ovat olleet isossa roolissa hänen tähänastisella työurallaan. Ennen siirtymistään yksityiselle sektorille Markus on työskennellyt erilaisissa julkishallinnon organisaatioissa, kuten Poliisihallituksessa, sisäministeriössä ja Hätäkeskuslaitoksella. Markuksella on kauppatieteiden maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta ja hän on lisäksi valmistunut Pelastusopistosta. Hän on Kyberala ry:n (Finnish Information Security Cluster, FISC) johtoryhmän jäsen.

Henrik Vuoksenmaa

Customer Experience Specialist, Gofore

Henrik Vuoksenmaa vastaa Goforella “Tekoälystä kilpailuetua valmistavassa teollisuudessa” -selvitysprojektista. Markkinatutkimusten ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa työskentelevä Vuoksenmaa suhtautuu intohimoisesti asiakaslähtöisyyteen ja näkee tasokkaan asiakas- ja markkinaymmärryksen rakentavan onnistumisen edellytykset päätöksenteolle ja johtamiselle. Aikaisemmin keväällä Gofore julkaisi Vuoksenmaan johdolla toteutetun selvityksen Suomen hyvinvointialueiden digitalisaation tilasta ja tulevaisuudesta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan

Koska

ti 8.10. 9.00-11.00

Missä

Online

Takaisin ylös