tapahtuma - 25.4.2024

Keskustelutilaisuus: Oppeja ja oivalluksia ERP-muutoksen läpivientiin

  • Digital Society
  • Intelligent Industry

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ! Laitathan viestiä sinut kutsuneelle goforelaiselle mikäli haluat, että varaamme sinulle mahdollisen peruutuspaikan.

———————–

ERP-hankkeet ovat monivaiheisia ja haastavia muutoksia, joiden johtamisessa on pystyttävä ottamaan huomioon lukuisia eri näkökulmia. Pitkässä hankkeessa on toisinaan hyvä pysähtyä tarkastelemaan asioita kauempaa ja kuulemaan kokemuksia myös muiden organisaatioiden ERP-hankkeista.

Tarjoamme tähän mahdollisuuden tilaisuudessamme 25.4.2024.

Kenelle: ERP-liiketoimintajohtajille, hankejohtajille, hankkeen muutosjohtamisesta vastaaville ja muille ERP-hankkeen parissa tiiviisti työskenteleville.

Tilaisuudessa kuulemme keskeisiä oppeja ERP-hankkeen eri vaiheista, pääsemme keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia eteen tulleista haasteista ja niiden selättämisestä, parhaista käytännöistä ja onnistumiseen johtaneista oivalluksista ERP-muutoksiin liittyen. Pääset tutustumaan muihin ERP-hankkeita vetäviin hanke- ja muutosjohtajiin toisista organisaatioista, aikaa verkostoitumiseen on varattu myös tilaisuuden jälkeen.

Aika: 25.4.2024, klo 15-16.30 + tarjoilua ja vapaata keskustelua tilaisuuden jälkeen
Paikka: Siltasaari 10, Hakaniemi, Helsinki

Ohjelma:

  • Pääpuheenvuoro: Keskeiset opit ERP-hankkeemme muutos- ja murroskohdissa, Hanna Ahtola, Program Director & Transformation Leader, SOK
  • Keskustelu SOK:n puheenuvoroon peilaten: Millaisia yllätyksiä ja oppeja eri ERP-hankkeissa on tullut vastaan. Mukana mm. Neste ja Kemira
  • Pienryhmäkeskustelut teemoittain

Koska kyseessä on keskusteleva tilaisuus, voimme ottaa rajallisen määrän osallistujia mukaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduthan pian! 

Koska

to 25.4. 15-16.30, tilaisuuden jälkeen tarjoilua ja vapaata keskustelua

Missä

Siltasaari 10, Hakaniemi, Helsinki

Takaisin ylös