tapahtuma - 11.4.2024

Webinaaritallenne: Johda tekoälyn käyttöönottoa ihmislähtöisesti

  • Digitaalinen yhteiskunta
  • Älykäs teollisuus

Mietitäänkö organisaatiossasi, miten tehdä tietotyöstä merkityksellisempää ja tehokkaampaa generatiivisen tekoälyn avulla? Oletteko jo suunnittelemassa pilotointia tai laajamittaista Copilotin tai muiden koko organisaation käyttöön tarkoitettujen tekoälytyökalujen käyttöönottoa?

Vältä mahdolliset sudenkuopat ja ota jo varhaisessa vaiheessa huomioon sekä tekninen että inhimillinen puoli tässä massiivisessa tietotyön muutoksessa. Webinaarissa käsittelemme parhaita käytäntöjä Copilotin käyttöönottoon ja työn muutoksen johtamiseen. Päästämme myös osallistujat esittämään aiheesta heränneitä kysymyksiä asiantuntijapaneelille.

Webinaari on tarkoitettu IT-, HR-, liiketoimintajohtajille, jotka ovat vastuussa tietotyön kehittämisestä, Copilot-mahdollisuuksien tutkimisesta ja generatiivisten tekoälytyökalujen hyödyntämisestä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä odottaa?

Webinaari tarjoaa inspiraatiota, rohkaisua ja konkreettisia toimenpiteitä siihen, miten Copilotia kannattaa lähestyä ja sen käyttö aloittaa. Käsittelemme webinaarin aihetta liiketoiminnan, teknologian, ihmisten ja eettisten näkökulmien ohjaamana – eli kaikkien niiden linssien, jotka tarvitaan onnistuneessa muutoksessa. Aiheeseen meidät johdattavat Goforen asiantuntijat: tekoälykonsultoinnista vastaava liiketoimintajohtaja Tommi Rasinmäki, muutoskonsultti Päivi Pajunen ja tekoälykonsultti Harri Juntunen.

Aikataulu

9:00 Tervetuloa ja johdanto aiheeseen

9:05 Tekoälyn käyttöönoton johtaminen ihmislähtöisesti

9:25 Paneelikeskustelu ja kysymykset ja vastaukset

10:00 Webinaari päättyy

Webinaari on englanniksi.

Katso tallenne

Puhujat

Tommi Rasinmäki

Head of Business, AI Advisory

Tommi on liikkeenjohdon konsultti ja johtaja, jolla on hyvin laaja-alainen kokemus eri toimialoista ja tehtävistä. Hän johtaa Goforella tekoälyyn liittyviä konsultointipalveluja. Tommin intohimo on yhdistellä ihmisiä, asioita ja osaamisia ongelmien ratkaisemiseksi.

Päivi Pajunen

Senior Change Consultant

Päivi on työskennellyt yli 20 vuotta muotoilu- ja teknologiayrityksissä erilaisissa projekteissa strategisista muutoksista toteutukseen ja laajoista digitaalisista ohjelmista konseptointiin.

Harri Juntunen

Senior AI Consultant

Harri on kokenut IT-ammattilainen, joka auttaa asiakkaitamme löytämään tekoälyn mahdollisuudet heidän toiminnassaan. Harrilla on yli 20 vuoden kokemus suurten teknologiamuutosten johtamisesta eri toimialoilla.

Katso tallenne

Katso tallenne

Koska

to 11.4.

Missä

Webinaaritallenne

Takaisin ylös