tapahtuma - 11.4.2024

Webinaari: Kuinka otat Microsoft Copilotin käyttöön?

  • Digital Society
  • Intelligent Industry

Mietitäänkö organisaatiossasi, miten tehdä tietotyöstä merkityksellisempää ja tehokkaampaa generatiivisen tekoälyn avulla? Oletteko jo suunnittelemassa pilotointia tai laajamittaista Copilotin tai muiden koko organisaation käyttöön tarkoitettujen tekoälytyökalujen käyttöönottoa?

Vältä mahdolliset sudenkuopat ja ota jo varhaisessa vaiheessa huomioon sekä tekninen että inhimillinen puoli tässä massiivisessa tietotyön muutoksessa. Webinaarissa käsittelemme parhaita käytäntöjä Copilotin käyttöönottoon ja työn muutoksen johtamiseen. Päästämme myös osallistujat esittämään aiheesta heränneitä kysymyksiä asiantuntijapaneelille.

Webinaari on tarkoitettu IT-, HR-, liiketoimintajohtajille, jotka ovat vastuussa tietotyön kehittämisestä, Copilot-mahdollisuuksien tutkimisesta ja generatiivisten tekoälytyökalujen hyödyntämisestä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä odottaa?

Webinaari tarjoaa inspiraatiota, rohkaisua ja konkreettisia toimenpiteitä siihen, miten Copilotia kannattaa lähestyä ja sen käyttö aloittaa. Esitämme aitoja kokemuksia ja käytännön vinkkejä sekä mahdollisuuden esittää asiantuntijoillemme kysymyksiä.

Käsittelemme webinaarin aihetta liiketoiminnan, teknologian, ihmisten ja eettisten näkökulmien ohjaamana – eli kaikkien niiden linssien, jotka tarvitaan onnistuneessa muutoksessa. Aiheeseen meidät johdattavat Goforen AI Advisory -liiketoiminnasta vastaava Tommi Rasinmäki sekä muut Goforen asiantuntijat.

Aikataulu

9:00 Tervetuloa ja johdanto aiheeseen

9:05 Esitys: Johtaminen tietotyön muutoksen kaikilla osa-alueilla

9:25 Paneelikeskustelu ja kysymykset ja vastaukset

10:00 Webinaari päättyy

Webinaari järjestetään englanniksi.

Ilmoittaudu

Puhujat

Tommi Rasinmäki

Head of Business, AI Advisory

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu

Koska

to 11.4. 9.00-10.00

Missä

Webinaari

Takaisin ylös