Liity joukkoon

Freelancer – Ohjelmistokehittäjä/-arkkitehti

Hae nyt!

Gofore on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Espanjassa, Virossa ja Italiassa yli 1400 alan johtavaa asiantuntijaa. Hyvinvoivat työntekijät ja menestyvät asiakkaat ovat yrityksemme ydin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jossa luodaan inhimillisempää, kestävämpää ja eettisempää digimaailmaa. Haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet työntekijöillemme kehittyä ja kukoistaa – sekä työssä että sen ulkopuolella. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja Goforesta työnantajana löydät halutessasi liity joukkoon- ja kulttuurisivuiltamme.

Etsimme joukkoomme myös osaavia freelancereita osaksi asiakasprojektejamme. Freelancerit ovat tärkeä osa onnistumistamme asiakkaidemme kanssa ja etsimme jatkuvasti kokeneita freelance-konsultteja toimimaan osana Gofore-tiimejä. Lue lisää alta!

Oletko ollut mukana laajoissa projekteissa ja tottunut ottamaan huomioon useiden eri sidosryhmien toiveita? Oletko tottunut tuomaan omia näkemyksiäsi kuuluviin päätöksenteossa? Freelancerina voit työllistyä meillä ohjelmistokehittäjänä – tai –arkkitehtina monipuolisiin asiakasprojekteihin.

Mitä tarjoamme sinulle

Goforelaisena freelancerina tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoisia projekteja, jotka kehittävät ammatillista osaamistasi. Projektitarjontamme on laaja, ja kattaa erilaisia tehtäviä niin julkisen, kuin yksityisenkin sektorin kentistä, joissa toimimme molemmissa arvostettuna kumppanina asiakkaillemme. Liity joukkoomme freelancerina rakentamaan yhdenvertaisempaa, eettisempää ja kestävämpää digimaailmaa, ja vie asiakasprojektiemme myötä osaamisesi seuraavalle tasolle!

Mitä odotamme sinulta

Jotta menestyt asiakasprojekteissamme, odotamme että olet toiminut aiemmin freelancerina asiakasprojekteissa, tai omaat kattavan kokemuksen konsulttina monitoimittajaympäristössä toimimisesta. Laajojen projektikokonaisuuksien parissa kertyneen kokemuksen myötä sinulle on kertynyt näkemyksellisyyttä: tuot esille rohkeasti omaa asiantuntemustasi ja kommunikoit myös ratkaisuehdotuksiasi itsevarmasti ja rakentavasti vieden arsenaalistasi parhaita käytäntöjä mukaan asiakasprojekteihimme. Asiantuntijana olet itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen ammattilainen, joka pärjää vaativassakin asiakastyössä.

Software Development -alueen freelancerina odotamme, että osaamispalettiisi kuuluu lisäksi seuraavia kokonaisuuksia:

  • 5+ vuoden kokemus laajoista asiakastoimeksiannoista
  • Kokemusta monitoimittajaympäristöstä
  • Kokemusta arkkitehtuurisuunnittelusta, DevOps-henkisyys ja/tai kiinnostus pilvialustoihin (AWS, Azure, GPC) ovat myös eduksi
  • Kokemusta esimerkiksi seuraavista teknologioista: .NET, Java, Spring Boort, Django, Python, Node.js, Express, Java Script, Typescript, React, Angular, Vue.js, Next.js

Freelancer-prosessimme

Tunnistitko kuvauksesta itsesi, ja etsit nyt haastavia ja merkityksellisiä projekteja, joissa pääset loistamaan? Jätä meille hakemus alla olevasta lomakkeesta, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Toimipisteet

Freelancing, Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Malaga, Oulu, Remote, Tallinn, Tampere, Turku

Do you have previous experience working as a freelancer or as a consultant?

By sending this application, you confirm that you have read Gofore's privacy policy and give your consent to handling your candidate data.

Takaisin ylös