Ohjelmistokehittäjä

Ohjelmistokehittäjä

Uutta: Gofore on nyt osa Malagan alueen kansainvälistä teknologiahubia, ja meillä on töitä tarjolla! Tässä on mahdollisuutesi päästä kehittämään palkittua työkulttuuriamme yhdessä uuden tiimin kanssa – tavalla, joka sopii paikalliseen Espanjan menoon! 🇪🇸

Etsimme kasvavaan joukkoomme ohjelmistokehittäjiä työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien pariin.

Jos React, Java, .NET, tai oikeastaan mikä tahansa moderni web-teknologia saa sinut innostumaan, pidät tärkeänä yhteisöllisyyttä ja jatkuvan kehittymisen mahdollisuuksia, voit olla etsimämme vahvistus joukkoomme! 

Tukenasi työssäsi on koko Goforen laaja asiantuntijaverkosto ja jokaisella meistä on omat erityisosaamisalueemme, joiden kautta voimme toisia työssämme tukea ja sparrata. Voit päästä mukaan esimerkiksi terveydenhuollon, varhaiskasvatuksen tai liikennetoimialan kehitys- tai uudistusprojektiin – tarjolla on aidosti merkityksellisiä projekteja, jotka vaikuttavat satojen tuhansien suomalaisten elämään. Asiakasprojektimme ovat yleensä pitkäkestoisia ja pääset useimmiten keskittymään yhteen projektiin kerrallaan. 

Asiakasprojektiin sijoittuminen Goforella on työntekijälähtöistä. Meillä pääset kehittymään haluamallasi tavalla, rakentamaan ja kehittämään erilaisia digipalveluja, ja tuemme toiveitasi ja tavoitteitasi. Jokaisella goforelaisella on täysi läpinäkyvyys asiakastarpeisiimme ja teemmekin lopulliset projektipäätökset aina yhdessä keskustellen.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen. Valitset vapaasti etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Ammatillista kehittymistäsi tukee myös mahdollisuus osallistua erilaisiin ulkoisiin koulutuksiin, sekä liiketoimintaa tukevien sertifikaattien suorittamiseen.

Goforelaisena pääset osalliseksi myös paikalliskerhoihimme sekä työyhteisötoimintaan. Kerhotoiminnan puitteissa kokoonnumme työn ulkopuolella mm. lautapelien, liikunnan, elektroniikan ja elokuvien parissa. Työntekijöistä koostuva työyhteisöryhmä järjestää myös muita erilaisia yhteisiä tapahtumia.

  • Monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja Goforen kustantamat verkkokurssit 
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuus valita missä ja miten teet työsi 
  • Yhteisöllisen kulttuurin ja mukavat tiimikaverit sekä koko Goforen osaajayhteisön tuen 
  • Vaikuttamisbonukset (blogi-, open source)  ja muut kattavat henkilöstöedut, joista kerromme sinulle tapaamisessamme mielellämme lisää 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on monipuolisesti aiempaa työkokemusta jo useamman vuoden ajan ohjelmistokehittäjänä toimimisesta sekä pilvipalveluiden käytöstä. Pystyt muodostamaan näkemyksen myös laajempiin kokonaisuuksiin ja teknologiavalintoihin. Kykenet tarvittaessa yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisemaan moniulotteisia ongelmia ystävällisesti ja nopeasti.

Yksittäistä ohjelmointikielen osaamista tärkeämpää on kiinnostus ja kyky uuden teknologian haltuun ottamiselle. Asiantuntijamme toimivat asiakasprojekteissa konsultteina ja he voivat sopia yhdessä asiakkaan kanssa, millä teknologioilla he työskentelevät. Projekteissa käytettyjä teknologioita ovat muun muassa Java, Node.js., React, Vue.js, Angular, Typescript, C#, Python.

Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

"Olen Juha ja toiminut Goforella full stack -kehittäjänä vuodesta 2017. Työssäni käytän useita eri teknologioita erilaisten asiakashaasteiden ratkaisemiseen. Työpäiviini sisältyy koodausta, suunnittelua, uuden opettelua ja arkkitehtuurien kanssa työskentelyä. Työni on monipuolista ja tarjoaa jatkuvan mahdollisuuden kehittyä. Goforelaisista löytyy niin paljon eri alojen huippuosaajia, että sparrausapua löytyy aina tarvittaessa. Viime aikoina olen tehnyt töitä enimmäkseen funktionaalisten ohjelmointikielien, pilvipohjaisten ratkaisujen ja mobiilikehityksen parissa. Töiden ohessa pelaan työkavereiden kanssa jalkapalloa ja osallistun eri harrastekerhojen toimintaan."

Juha

Full stack developer

Avainsanat

Java, Kotlin, JavaScript, Node.js, React, React Native, Vue.js, Angular, Typescript, C#, .NET, Python, Scala, Jenkins, Azure DevOps, Mikropalvelut, MySQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Tutustu työhömme tarkemmin

Web-kehitys →

Liity joukkoomme!

Kerro meille mitä osaat ja mikä saa maailmasi pyörimään!

Piditkö lukemastasi? Jaa se myös muille.