Lehdistötiedote 1.9.2023

Auli Packalén nimitetty Goforen brändistä ja tarjoomasta vastaavaksi johtajaksi

1.9.2023 09:15:00 EEST

Gofore on nimittänyt Auli Packalénin brändistä ja tarjoomasta vastaavaksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.9.2023 alkaen. Packalén siirtyy tehtävään yhtiön sisältä. Hän on toiminut johtotehtävissä ja konsulttina muutosjohtamisen palveluita tarjoavassa CCEA Oy:ssä, joka liittyi Goforeen yrityskaupassa 2021. Brändin ja tarjooman vastuualueeseen kuuluvat yhtiön viestintä ja markkinointi. Nimityksellä Gofore vahvistaa kasvua, tunnettuutta ja palvelutarjontaa strategisilla digitaalisen yhteiskunnan ja älykkään teollisuuden toimialoillaan.

”Goforen brändi ja tunnettuus ovat vahvistuneet kohisten viime vuosina. Nyt haluamme panostaa erityisesti Goforen kokonaisvaltaiseen tarjoomaan ja sen tunnetuksi tekemiseen valituissa asiakasryhmissä, niin kotimarkkinalla Suomessa kuin kansainvälisesti, etenkin saksankielisen Euroopan alueella. Olemme nostamassa Goforea seuraavalle tasolle asiakkaidemme digitaalisen transformaation kumppanina, osana kasvustrategiaamme. Toivotan Aulin tervetulleeksi johtoryhmään ja tärkeään rooliin tämän strategian toteuttamisessa”, sanoo toimitusjohtaja Mikael Nylund.

Auli Packalénilla (47) on vahva kokemus brändin, tarjoomakehityksen, viestinnän, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Packalén on työskennellyt vuodesta 2010 CCEA:ssa, jossa hän on vastannut mm. yhdestä liiketoiminta-alueesta sekä yrityksen brändistä ja palvelukehityksestä. Aiemmin Packalén on toiminut mm. viestintätoimistossa eri tehtävissä. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Uusi tehtäväni on todella innostava. Siinä yhdistyy paluu juurilleni, uuden oppiminen sekä aiemman kokemukseni hyödyntäminen. Gofore on tehnyt viime vuosina vaikuttavaa työtä vahvan brändin rakentamisessa ja kasvanut onnistuneesti yritysostoilla. Niiden ansiosta pystymme auttamaan älykkään teollisuuden ja digitaalisen yhteiskunnan asiakkaitamme ja kehittämään palvelutarjoomaa, joka tukee yhtiömme kasvustrategiaa. Jo nyt asiakkaamme saavat meiltä kokonaispalvelua muun muassa koneiden ja laitteiden elinkaaren digitalisointiin, ihmisten elämäntapahtumalähtöisten palveluiden kehitykseen sekä hyvinvointialueiden kehittämiseen”, Auli Packalén kommentoi nimitystään.

Vuodesta 2019 Goforen markkinoinnista ja viestinnästä vastannut johtaja Petra Sievinen jättää samassa yhteydessä Goforen johtoryhmän. 

”Petra on johtanut Goforen markkinointia ja viestintää menestyksekkäästi neljän vuoden ajan. Tänä aikana yhtiömme brändi ja sijoittaja- työnantajamaine ovat vahvistuneet merkittävästi, ja Goforella on selkeä ja omaleimainen tapa viestiä ja puhutella sidosryhmiämme. Kiitän Petraa lämpimästi Goforen tunnettuuden eteen tekemästään työstä”, Nylund sanoo.

Konsernin johtoryhmä 1.9.2023 alkaen:

Mikael Nylund, toimitusjohtaja
Sanna Hildén, henkilöstöjohtaja
Ville Hurnonen, johtaja, yritysjärjestelyt ja tietohallinto
Elja Kirjavainen, toimitusjohtajan sijainen, johtaja, digitaalinen muutos ja tj., Gofore Lead Oy
Harri Laukkanen, johtaja, teollisuuden digitalisaatio ja tj., Gofore Drive Oy
Kalle Mäki, lakiasiainjohtaja
Miika Nurminen, johtaja, digitaalinen laadunvarmistus ja tj., Gofore Verify Oy
Auli Packalén, johtaja, brändi ja tarjooma
Teppo Talvinko, talousjohtaja
Riikka Vilminko-Heikkinen, johtaja, myynti ja asiakasarvo
Juha Virtanen, johtaja, digitaaliset palvelut

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös