Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot 30.10.2023

Gofore aloittaa omien osakkeiden hankinnan

Gofore Oyj
Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot
30.10.2023 klo 13.45

Gofore aloittaa omien osakkeiden hankinnan

Gofore Oyj:n hallitus on päättänyt aloittaa yhtiön omien osakkeiden hankintaohjelman varsinaisen yhtiökokouksen 24.3.2023 antaman valtuutuksen perusteella. Hankintaohjelman tarkoituksena on hankkia omia osakkeita käytettäväksi sellaisten velvoitteiden täyttämiseksi, jotka johtuvat nykyisten ja mahdollisten tulevien kannustinjärjestelyjen mukaisesti Gofore-konsernin henkilöstölle ja avainhenkilöille maksettavista osakepohjaisista palkkioista.

Hankittavien osakkeiden enimmäismäärä on enintään 100 000 kappaletta, joka vastaa alle yhtä prosenttia yhtiön osakkeista. Osakkeiden hankintaan käytetään kuitenkin enintään 2,5 miljoonaa euroa. Osakkeet hankitaan muuten kuin osakkeenomistajien omistusten mukaisessa suhteessa Nasdaq Helsinki Oy:n järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä hankintahetken markkinahintaan tai muuten markkinoilla muodostuvaan hintaan. Omien osakkeiden hankinta aloitetaan aikaisintaan 1.11.2023 ja lopetetaan viimeistään 19.1.2024. Osakkeet hankitaan käyttämällä yhtiön vapaata omaa pääomaa ja kirjaamalla hankinnat vähennyksinä kertyneistä voittovaroista.

Gofore on nimittänyt Evli Oyj:n hankintaohjelman järjestäjäksi. Järjestäjä tekee kaupankäyntipäätökset itsenäisesti ja Goforesta riippumatta ilmoitettujen rajojen mukaisesti. Tämä koskee myös kauppojen ajoitusta.

Gofore voi keskeyttää tai lopettaa ohjelman ennen sen suunniteltua päättymisajankohtaa. Tällöin Gofore julkaisee asiasta pörssitiedotteen. Ennen hankintaohjelman aloittamista Goforella ei ole hallussaan omia osakkeita. Gofore Oyj:llä on yhteensä 15 660 139 osaketta.

Osakkeet hankitaan EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (EU) 596/2014 ja komission delegoidun asetuksen (EU) 2016/1052 ns. turvasatamasääntelyn mukaisesti. 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös