Blogi 21.4.2020

Gofore jatkaa CSC:n kumppanina digitalisaatiohankkeissa – sopimuksen arvo kaksi miljoonaa

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus on valinnut Goforen jatkamaan sen ensisijaisena puitesopimustoimittajana julkishallinnon ja kansallisen koulutusjärjestelmän tiedontuotannon ratkaisujen suunnittelussa, kehittämisessä ja ylläpidossa. Sopimus on kaksivuotinen, ja se on alkanut helmikuun 2020 alusta. Sopimuksen kokonaisarvo Goforen osalta on noin kaksi miljoonaa euroa.

”On ilo jatkaa pitkäaikaista ja monipuolista yhteistyötä. Uuden sopimuksen myötä yhteistyö myös laajenee. Voimme tarjota kehitystyön lisäksi asiantuntijoidemme strategista palvelumuotoilu- ja tietoarkkitehtuuriosaamista, kertoo Head of Design Service Viljakaisa Aaltonen Goforelta.

”Goforen asiantuntijat ovat olleet meille pitkäaikainen osaamisvara, jonka avulla olemme rakentaneet palveluita yhteistyössä koulutustoimijoiden ja julkishallinnon toimijoiden kanssa. Olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötä, josta on hyvät kokemukset”, toteaa johtaja Stina Westman CSC:ltä.

Monipuolista yhteistyötä digitalisaatiohankkeissa

CSC ja Gofore alihankkijaverkostoineen ovat aiemminkin olleet tiiviissä yhteistyössä niin korkeakoulujen palveluiden kehityksessä ja ylläpidossa kuin erilaisissa laajoissa kehityshankkeissa, jotka palvelevat erityisesti koulutussektorin digitalisaatiota.

”Vaikuttavina esimerkkeinä haluan mainita opetus- ja kulttuuriministeriön kansallisessa kärkihankkeessa tilatun Ristiinopiskelupalvelun, joka tukee korkeakoulujen välistä yhteistyötä opetuksessa ja opiskelussa”, Aaltonen kertoo.

“Lisäksi Gofore on mukana myös Varhaiskasvatuksen tietovarannon (Varda) kehityksessä. Vardaan kerätään tiedot varhaiskasvatuksessa olevista toimipaikoista, lapsista ja henkilöstöstä. Tietoa voidaan hyödyntää niin kunnallisessa kuin valtakunnallisessa varhaiskasvatuksen kehittämisessä ja päätöksenteossa”, Aaltonen jatkaa.

Aaltosen mukaan Gofore on ollut tiiviisti mukana myös valtionavustusjärjestelmän kehityshankkeessa. Hankkeen tavoitteena on lisätä valtionavustustoiminnan vaikuttavuutta, tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä kehittämällä koko valtionhallinnon kattava digitalisoitu valtionavustusprosessi, joka sisältää asiakaslähtöisen yhtenäisen toimintamallin ja tietojärjestelmät.”

“On hienoa, että olemme mukana tukemassa digitalisaatiota niin julkishallinnon kuin erityisesti koulutuksenkin aloilla”, päättää Aaltonen.

Lisätietoja:
Viljakaisa Aaltonen, Head of Design Service Gofore Oyj
p. 050 483 5663
viljakaisa.aaltonen@gofore.com

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä lähes 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on erityistehtäväyhtiö. Omistajiamme ovat Suomen valtio (70% osakekannasta) ja korkeakoulut (30% osakekannasta). Omistajamme määrittelevät yhtiön olemassaolon tarkoituksen ja suurin osa palveluistamme kohdistetaan omistajien tarpeisiin. Voittoa tavoittelemattomana osakeyhtiönä pyrimme erityisosaamisellamme varmistamaan, että asiakkaamme saavat parhaat edellytykset menestyä.
Pääasiallisia asiakkaitamme ovat opetus- ja kulttuuriministeriö ja sen toimialan organisaatiot, korkeakoulut (yliopistot ja ammattikorkeakoulut), tutkimuslaitokset ja julkinen hallinto. Asiantuntijamme tekevät määrätietoista työtä tutkimuksen, kansallisen koulutusjärjestelmän, kulttuurin ja julkishallinnon digitalisaation parissa vaalien samalla asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan etua.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös