Lehdistötiedote 31.10.2022

Gofore kyber- ja tietoturvallisuusalan järjestön jäseneksi

Tiedote 1.11.2022

Kyberturvallisuutta ja -tietoturvaosaamista kehittävä Finnish Information Security Cluster (FISC) – Kyberala ry laajeni uudella osaamisella, kun yhdistyksen hallitus hyväksyi 13.10.2022 Gofore Oyj:n jäsenekseen.

Kyberturvallisuusteollisuuden kotimainen klusteri Finnish Information Security Cluster (FISC) – Kyberala ry on vuonna 2012 perustettu kyber- ja tietoturvallisuusalan organisaatioiden edunvalvoja ja verkostoitumisalusta. Järjestön tavoitteena on rakentaa turvallista digitaalista Suomea.

“Goforen näkökulmasta tämä on tärkeä virstanpylväs, sillä varsinkin nykyisessä maailmanpoliittisessa tilanteessa näemme FISC:n verkoston toiminnan keskeisenä vaikuttamiskanavana turvallisemman ja eettisemmän digitaalisen yhteiskunnan rakentamiseksi”, Goforen kyberturvallisuusliiketoimintaa johtava Markus Asikainen kertoo.

Klusterin jäsenistö koostuu kansallisesti merkittävistä tieto- ja kyberturvatuotteita ja -palveluita tarjoavista yrityksistä ja organisaatioista. Tavoitteena on kasvattaa ja kansainvälistää jäsenistön liiketoimintamahdollisuuksia sekä edistää kyberturvaosaamisen laajamittaista hyödyntämistä yhteiskunnassa.

”Kun olemme mukana verkoston toiminnassa, voimme tuoda panoksemme kyberturvaosaamisen leviämiseen. Samalla oma osaamisemme lisääntyy jatkuvasti kehittyvästä kybermarkkinasta. FISC:n jäsenyys tarjoaa meille uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä kotimaassa että kansainvälisesti. FISC tarjoaa mielestäni erinomaisen alustan uudenlaisten yhteistyömallien luomiseksi alan yritysten ja viranomaisten kanssa”, Asikainen sanoo.

Lisää tietoa FISC:stä: fisc.teknologiateollisuus.fi

Lisätietoja:

Markus Asikainen
Head of Cyber Security, Digital Quality Assurance & Cyber Security
Gofore Oyj
p. 050 432 8322
markus.asikainen@gofore.fi

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös