Sisäpiiritieto 30.6.2022

Gofore Oyj: CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy valitsi Goforen asiantuntijaresurssit Digivisio 2030 -hankkeeseen

Gofore Oyj
Pörssitiedote
Sisäpiiritieto
30.6.2022 klo 10.15

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valinnut Goforen toimittajaksi Digivisio 2030 -hankkeeseen. Hankinnan kohteena ovat korkeakoulujen Digivisio 2030 -hankkeen ratkaisujen suunnitteluun, kehittämiseen ja ylläpitoon liittyvät asiantuntijaresurssit neljäksi vuodeksi vuosina 2022-2026.

Hankinnan kokonaisarvo on 30-35 miljoonaa euroa, josta Goforen osuus on noin 12 miljoonaa euroa.

Digivisio 2030 –hankkeessa suomalaiset korkeakoulut rakentavat yhdessä oppimiselle tulevaisuutta. Kaikki Suomen 38 korkeakoulua ovat allekirjoittaneet hankkeen osallistumissopimuksen ja hanketoimisto on perustettu vuonna 2020. Hankkeen tavoitteena on oppimisen uusi aikakausi, jonka ytimessä on digipedagogiikan jatkuva kehittäminen ja jossa jokainen voi oppia helpommin ja kerryttää osaamistaan muuttuvassa maailmassa.

CSC on Goforelle pitkäaikainen, monipuolinen asiakkuus, jossa Digivisio 2030 -hanke on uusi sopimuskokonaisuus.
– Digivisio on hyvin kunnianhimoinen hanke, jossa on useita modernin digitalisaation mielenkiintoisimpia osa-alueita kuten tekoälyn tai tietoaltaiden hyödyntäminen. Pääsemme siis yhdessä CSC:n kanssa hyödyntämään todella monipuolisesti osaamistamme digitalisaation pioneereina, kommentoi Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund.

CSC teki hankinnasta päätöksen 30.6.2022. Hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:

Mikael Nylund
Toimitusjohtaja
Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Lisätietoa Digivisio 2030 -hankkeesta: https://digivisio2030.fi/

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 1000 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 104,5 milj. euroa. Vuonna 2022 vietämme Goforen 20-vuotisjuhlavuotta. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös