Yhtiötiedote 10.12.2020

Gofore Oyj: Digi- ja väestötietovirasto on valinnut Goforen Suomi.fi-verkkopalvelun kehityskumppaniksi

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE, SISÄPIIRITIETO 10.12.2020 KLO 8.00

Digi- ja väestötietovirasto on valinnut Goforen Suomi.fi-verkkopalvelun kehityskumppaniksi

Digi- ja väestötietovirasto on valinnut Goforen Suomi.fi-verkkopalvelun sovellus- ja ohjelmistokehityksen suunnittelu- ja ohjelmointitehtävien toimittajaksi.

Hankinnan enimmäislaajuus on viiden vuoden sopimuskauden ajalta, ja mahdolliset optiot täysimääräisesti hyödynnettynä 20 000 henkilötyöpäivää (1 000–4 000 htp / vuosi tai 5 000–20 000 htp / viisi vuotta). Toteutuessaan koko laajuudessaan hankinnan arvioitu arvo on 13,5 miljoonaa euroa. Puitesopimus ei sisällä määräostovelvoitetta. Sopimus on jatkoa aiemmalle sopimukselle sekä yhteistyölle Goforen ja Digi- ja väestötietoviraston välillä.

Aiemmin tänä vuonna (27.11.2020) Digi- ja väestötietovirasto valitsi Goforen digitaalisten palvelujensa kehityksen tueksi käyttöliittymäsuunnitteluun (UI), käyttäjäkokemukseen (UX), käytettävyyteen ja saavutettavuuteen liittyvässä hankinnassa.

Digi- ja väestötietovirasto teki asiasta päätöksen 9.12.2020. Hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös