Yhtiötiedote 3.9.2020

Gofore Oyj: Eläketurvakeskus on valinnut Goforen ohjelmistokehityskumppanikseen

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 3.9.2020 KLO 17.25

Eläketurvakeskus on valinnut Goforen ohjelmistokehityskumppanikseen

Eläketurvakeskus (ETK) on valinnut Goforen ohjelmistokehityskumppanikseen. Puitesopimuksen kohteena ovat ETK:n toimintaa tukevien tietojärjestelmien kehittäminen ja niiden ylläpito, ohjelmistokomponenttien toteutus, tukipalvelut ja konsultointi sekä ohjelmistot.

Puitesopimuksen mukainen työ tehdään kahden ketterän kehitystiimin voimin. Gofore sai kilpailutuksen parhaat pisteet ja valikoitui siten ensimmäisen ketterän kehitystiimin toimittajaksi.
Sopimuskausi on viisi vuotta, ja se on määräaikainen.

Puitejärjestelyn arvioitu arvo sopimuskaudella on 8 miljoonaa euroa. Reaktor Innovations Oy toimii toisena toimittajana puitesopimuksessa. Summan jakaantuminen valittujen toimittajien kesken ei ole vielä arvioitavissa.

Eläketurvakeskus teki asiasta päätöksen tänään 3.9.2020. Tämä hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös