Yhtiötiedote 5.12.2018

Gofore Oyj: Gofore jatkaa kansainvälistymistä – avaa toimiston Tallinnaan

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 5.12.2018 KLO 10.25

Gofore jatkaa kansainvälistymistä – avaa toimiston Tallinnaan

Gofore Oyj on perustanut tytäryhtiön Viroon, Gofore Estonia OÜ:n. Uuden toimiston myötä yhtiö vahvistaa mahdollisuuksiaan tarjota julkishallinnon digitaalisia ratkaisuja kansainvälisesti.

Aiemmin tänä vuonna Nordic Institute for Interoperability Solutions (NIIS) valitsi julkisella hankintamenettelyllä Goforen yhteistyökumppaniksi kehittämään Viron ja Suomen yhteistä valtiollista palveluväyläteknologiaa (X-Road).

”Laajentumisen myötä Gofore vahvistaa jalansijaansa digitaalisen yhteiskunnan ratkaisujen kehittämisessä sekä niiden tarjoamisessa kansainvälisesti”, kommentoi toimitusjohtaja Timur Kärki.

”Viro on valtiona ja kansakuntana niittänyt mainetta yhtenä digitalisaation edelläkävijöistä. Tallinnaan palkattavat goforelaiset tulevat osaksi meidän kansainvälistä tiimiämme, joka osallistuu palveluiden kehittämiseen Virossa”, lisää Kärki.

Uusi tytäryhtiö aloittaa toimintansa heti vuoden 2019 alussa. Gofore sijaitsee samassa rakennuksessa NIIS:in kanssa Tallinnassa.

Goforella on ulkomailla toimistot myös Swanseassa ja Lontoossa Isossa-Britanniassa sekä Madridissa Espanjassa ja Münchenissä Saksassa.

Lue lisää Viron ja Suomen yhteisen X-Road-teknologian kehittämisestä https://cws.huginonline.com/G/174618/PR/201806/2199288_4.html

Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com Ville Tuominen, johtaja, kansainvälinen liiketoiminta, Gofore Oyj
p. 050 365 5102
ville.tuominen@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa, Lontoossa, Swanseassa, Münchenissä ja Madridissa lähes 500. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 34 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla. Lisätietoja osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös