Yhtiötiedote 17.8.2018

Gofore Oyj: Gofore mukaan Kelan etuustietojärjestelmien uudistuksen puitesopimukseen

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 17.8.2018 KLO 14.30

Gofore mukaan Kelan etuustietojärjestelmien uudistuksen puitesopimukseen

Gofore on valittu Kelan puitesopimukseen etuustietojärjestelmien uudistustyöhön. Kelassa on meneillään kaikkien nykyisten etuustietojärjestelmien ja etuuskäsittelyyn liittyvien tukijärjestelmien ja apurekisterien uudistus uuteen arkkitehtuuriin. Uudistukseen sisältyvät Kelan ydinprosessien toteuttamiseen liittyvät järjestelmät, myös sähköiset asiointipalvelut.

Gofore on mukana puitesopimuksen kolmella osa-alueella:
– projektinhallinta (yhteensä viisi toimittajaa, hankinnan arvo 3 milj. euroa)
– vaatimusmäärittely (yhteensä viisi toimittajaa, hankinnan arvo 7 milj. euroa)
– sovelluskehitys (java-sovelluskehittäjät, arkkitehdit ja scrum masterit) (yhteensä viisi toimittajaa, hankinnan arvo 24 milj. euroa)

Puitesopimus on kaksivuotinen ja siinä on kahden vuoden lisäoptio (2+2). Yhteensä kolme puitesopimusta ovat arvoltaan 34 milj. euroa.

Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Stefan Baggström, toimialavastaava, terveys ja hyvinvointi, Gofore Oyj
p. 050 581 6919
stefan.baggstrom@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 16 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa, Swanseassa, Münchenissä ja Madridissa jo yli 410. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös