Yhtiötiedote 28.3.2018

Gofore Oyj: Gofore Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 28.3.2018 KLO 10.00

Gofore Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Gofore Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen nimittämä hallitus järjestäytyi välittömästi yhtiökokouksen jälkeen. Kokouksessa hallitus valitsi valiokuntiensa jäsenet. Lisäksi hallitus päätti kokouksessa uuden tarkastusvaliokunnan perustamisesta.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Ali U. Saadetdin.

Hallitus päätti hallituksen valiokuntien kokoonpanosta seuraavaa:

Nimitysvaliokunta

Hallitus päätti muuttaa nimitysvaliokunnan kokoonpanoa siten, että neljä suurinta osakkeenomistajaa valitsevat keskuudestaan yhden edustajan aiemman kahden edustajan sijaan. Muut nimitysvaliokunnan jäsenet ovat edelleen hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen puheenjohtajan nimeämä hallituksen nykyjäsen.

Hallituksen nimitysvaliokunnan jäseniksi valittiin Ali U. Saadetdin (puheenjohtaja), Sami Somero ja Mika Varjus.

Palkitsemisvaliokunta

Hallituksen palkitsemisvaliokunnan jäseniksi valittiin Ali U. Saadetdin (puheenjohtaja), Sami Somero ja Anne-Mari Silvast.

Tarkastusvaliokunta

Hallituksen tarkastusvaliokunnan jäseniksi valittiin Kristiina Michelsson (puheenjohtaja), Sami Somero ja Mika Varjus.

Hallitus arvioi, että kaikki sen jäsenet ovat yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista riippumattomia lukuun ottamatta Mika Varjusta. Lisäksi hallitus arvioi, että lukuun ottamatta Mika Varjusta ja Anne-Mari Silvastia hallituksen kaikki jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä.

Lisätietoja:
Ali U. Saadetdin, hallituksen puheenjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 844 4201
ali.saadetdin@saadetdin.com

Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 09 4766 9926

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 15 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa, Münchenissä ja Madridissa lähes 390. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös