Yhtiötiedote 20.6.2018

Gofore Oyj: Gofore Oyj:n hallitus suunnittelee henkilöstön osakesäästöohjelmaa

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 20.6.2018 KLO 11.20

Gofore Oyj:n hallitus suunnittelee henkilöstön osakesäästöohjelmaa

Gofore Oyj:n hallitus suunnittelee konsernin koko henkilöstön osakesäästöohjelman käyttöönottamista.

”Henkilökunnan omistajuudella on Goforella pitkät perinteet. Osakesäästöohjelma jatkaa luontevasti tästä, osallistaen koko henkilöstöä yhtiön tarinaan myös omistamisen kautta”, sanoo Goforen hallituksen puheenjohtaja Ali U. Saadetdin.

Osakesäästöohjelman puitteissa henkilöstöllä on mahdollisuus säästää osa säännöllisestä palkastaan yhtiön osakkeiden hankintaan. Kannustamalla työntekijöitä sijoittamaan yhtiön osakkeisiin ja omistamaan niitä yhtiö pyrkii yhdistämään Goforen osakkeenomistajien ja työntekijöiden intressejä. Tavoitteena on edistää työntekijöiden motivaatiota ja pitkäaikaista sitoutumista Goforen toimintaan ja kehitykseen. Hallitus katsoo, että ohjelmalla on positiivinen vaikutus konsernin kehitykseen tulevaisuudessa ja sitä kautta ohjelma on sekä osakkeenomistajien että työntekijöiden edun mukainen.

Hallituksen tarkoituksena on, että osakesäästöohjelma käynnistyisi vuoden 2018 aikana.

Lisätietoja:
Ali U. Saadetdin, hallituksen puheenjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 844 4201
ali.saadetdin@saadetdin.com

Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 16 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa, Münchenissä ja Madridissa yli 400. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös