Yhtiötiedote 21.4.2020

Gofore Oyj: Gofore Oyj:n omien osakkeiden luovutus

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 21.4.2020 KLO 12.00

Gofore Oyj:n omien osakkeiden luovutus

Gofore Oyj:n hallitus on päättänyt luovuttaa yhteensä 24 154 yhtiön hallussa olevaa omaa osaketta Silver Planet Oy:n 14.2.2019 työsuhteessa olleille työntekijöille, jotka eivät myyneet Silver Planet Oy:n osakkeita Goforelle osana yrityskauppaa. Osakkeiden luovutus liittyy 14.2.2019 tiedotettuun yrityskauppaan, jossa Gofore osti digitaalisen transformaation konsulttiyritys Silver Planet Oy:n 100-prosenttiseen omistukseensa.

Osakkeiden määrä perustuu Silver Planet Oy:n osakekannan oston kauppakirjan ehtoihin ja luovutuksen edellytyksenä on ollut henkilöstön sitoutuminen palkkio-ohjelman ehtoihin. Luovutettavat osakkeet ovat yhtiön markkinoilta omien osakkeiden osto-ohjelman myötä ostettuja tai ostettavia. Osakkeet luovutetaan vastikkeetta. Luovutus tapahtuu arviolta 28.4.2020.

Lisätietoja:
Petteri Venola, talousjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 080 5487
petteri.venola@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä lähes 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös