Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot 14.9.2021

Gofore Oyj: Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

GOFORE OYJ PÖRSSITIEDOTE 14.9.2021 KLO 13.20

Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan on nimetty

  • Timur Kärki, Timur Kärjen nimeämänä
  • Petteri Venola, Petteri Venolan nimeämänä
  • Mika Varjus, Mika Varjuksen nimeämänä
  • Sami Somero, yhtiön hallituksen nimeämänä

Yhtiökokous perusti 29.4.2020 osakkeenomistajien nimitystoimikunnan, joka koostuu neljästä jäsenestä. Heistä kolme on yhtiön kolmen suurimman osakkeenomistajan nimeämä edustaja ja yksi on yhtiön hallituksen keskuudestaan valitsema hallituksen jäsen.

Sen osakkeenomistajan edustaja, jonka osuus yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamista äänistä Euroclear Finland Oy:n pitämän yhtiön osakasluettelon perusteella on suurin syyskuun 1. työpäivänä, valitaan toimikunnan puheenjohtajaksi, ellei nimitystoimikunnan jäsenet yksimielisesti toisin päätä. Siinä tapauksessa, että suurimman omistajan edustaja on samanaikaisesti yhtiön hallituksen puheenjohtaja, häntä ei voi valita nimitystoimikunnan puheenjohtajaksi, mutta hän voi toimia omistajan edustajana nimitystoimikunnan jäsenenä. Tällöin nimitystoimikunnan jäsenet valitsevat keskuudestaan nimitystoimikunnan puheenjohtajan.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenten toimikausi on voimassa toistaiseksi, kunnes yhtiökokous toisin päättää, ja päättyy uuden nimitystoimikunnan tultua nimetyksi.

Nimitystoimikunnan päätehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten valintaa ja palkitsemista sekä hallituksen valiokuntien jäsenten palkitsemista koskevat ehdotukset seuraaville varsinaisille yhtiökokouksille sekä tarvittaessa ylimääräisille yhtiökokouksille. Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa yhtiön hallitukselle ehdotuksensa vuoden 2022 varsinaista yhtiökokousta varten viimeistään 31.1.2022.

Lisätietoja:
Timur Kärki, hallituksen puheenjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa noin 800 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös