Yhtiötiedote 5.3.2021

Gofore Oyj: Gofore Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 julkaistu

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 5.3.2021 KLO 09.10

Gofore Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 julkaistu

Gofore Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2020 on julkaistu suomenkielisenä ja englanninkielisenä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.gofore.com. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen ja vuoden 2020 tilinpäätöksen. Lisäksi yhtiö on julkaissut palkitsemisraportin vuodelta 2020.

Vuodelta 2020 yhtiö on julkaissut myös suomenkielisen vastuullisuusraportin. Raportti on saatavilla englanninkielisenä yhtiön verkkosivuilla maaliskuun aikana.

Kaikki julkaisut ovat tämän yhtiötiedotteen liitteinä PDF-tiedostoina.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja osoitteessa www.gofore.fi.

Liitteet

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös