Yhtiötiedote 11.12.2019

Gofore Oyj: Gofore Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 11.12.2019 KLO 11.00

Gofore Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Tänään 11.12.2019 pidetty Gofore Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous päätti seuraavat keskeiset asiat. Päätökset ovat täydellisinä luettavissa ylimääräisen yhtiökokouksen pöytäkirjasta yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://gofore.com/ylimaarainenyhtiokokous2019 viimeistään 23.12.2019.

Hallituksen puheenjohtajan palkkio
Ylimääräinen yhtiökokous vahvisti, että hallituksen päätoimiselle puheenjohtajalle maksetaan palkkiona 10 000 euroa kuukaudessa.

Hallituksen kokoonpano
Ylimääräinen yhtiökokous valitsi hallituksen uudeksi jäseneksi Ali U. Saadetdinin tilalle Timur Kärjen.

Gofore Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset
Gofore Oyj:n hallitus järjestäytyi välittömästi ylimääräisen yhtiökokouksen ja uuden hallituksen jäsenen nimittämisen jälkeen. Kokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan uuden puheenjohtajan sekä valiokuntiensa jäsenet.

Hallituksen päätoimiseksi puheenjohtajaksi valittiin Timur Kärki.

Hallitus päätti päivittää hallituksen valiokuntien kokoonpanon seuraavasti:

Nimitysvaliokunta
Hallituksen nimitysvaliokunnan jäseneksi valittiin Timur Kärki. Sami Somero ja Mika Varjus jatkavat nimitysvaliokunnan jäseninä. Timur Kärki valittiin nimitysvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Palkitsemisvaliokunta
Hallituksen palkitsemisvaliokunnan jäseneksi valittiin Timur Kärki. Sami Somero ja Stefan Baggström jatkavat palkitsemisvaliokunnan jäseninä. Timur Kärki valittiin palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Tarkastusvaliokunta
Hallituksen tarkastusvaliokunnan jäseninä jatkavat Kristiina Michelsson puheenjohtajana sekä Sami Somero ja Mika Varjus tarkastusvaliokunnan jäseninä.

GOFORE OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
Timur Kärki, hallituksen puheenjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa noin 580 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös