Yhtiötiedote 21.3.2019

Gofore Oyj: Gofore täydentää taloudellista raportointiaan

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 21.3.2019 KLO 15.20

Gofore täydentää taloudellista raportointiaan

Gofore Oyj tulee julkaisemaan maaliskuuta ja syyskuuta koskevissa kuukausittaisissa liiketoimintakatsauksissaan päättyneen vuosineljänneksen osalta konsernin EBITA-liikevoiton ja EBITA-liikevoittoprosentin ja näiden tunnuslukujen vertailuarvot edellisen vuoden vastaavalta ajanjaksolta. EBITA on tunnusluku, joka tarkoittaa liikevoittoa ennen liikearvopoistoja. Yhtiö pyrkii näin lisäämään läpinäkyvyyttä kasvun lisäksi myös kannattavuuden kehittymisestä. Maaliskuun liiketoimintakatsaus julkaistaan arviolta viikolla 16 ja syyskuun katsaus arviolta viikolla 42.

”Katsauksen täydennyksellä haluamme parantaa seurattavuutta myös sijoittajia kiinnostavaan kannattavuuskehitykseemme. Liiketoimintakatsauksen tarkoituksena on tarjota sijoittajille ja muille meitä seuraaville tahoille mahdollisimman reaaliaikaista tietoa tärkeimmistä tunnusluvuistamme ja niiden kehityksestä. Puolivuosikatsauksen rinnalla tämä on meille tärkeä keino palvella sijoittajayleisöjämme entistä paremmin”, kertoo toimitusjohtaja Timur Kärki.

Gofore raportoi täydet taloudelliset tiedot ja tunnusluvut koko konsernin liiketoiminnasta säännöllisesti puolivuosittain. Yhtiö on ottanut käytännöksi julkaista lisäksi kuukausittain liiketoimintakatsauksen, jossa kerrotaan edellisen kuukauden sekä edellisvuoden vastaavan ajankohdan liikevaihto. Katsauksissa on raportoitu lisäksi tunnuslukuja, joiden tarkoituksena on helpottaa yhtiön kasvun toteutumisen seurantaa ja vertailtavuutta eri kausien välillä. Kaikki liiketoimintakatsauksessa julkaistavat luvut koskevat koko konsernia ja ovat tilintarkastamattomia.

Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä noin 550 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös