Yhtiötiedote 21.5.2019

Gofore Oyj: Goforelle merkittävä sopimus Sofigaten ja Vantaan kaupungin kanssa

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 21.5.2019 KLO 10.00

Goforelle merkittävä sopimus Sofigaten ja Vantaan kaupungin kanssa

Vantaan kaupunki on valinnut liiketoimintateknologian asiantuntijayritys Sofigaten it-integraattoripalveluiden kehittäjäkumppanikseen ja palveluntarjoajakseen usealla eri ICT-palvelun osa-alueella. Gofore oli kilpailutuksessa, ja tulee olemaan tulevassa palveluntuotannossa, Sofigaten kumppani ja alihankkija. Yhtiöiden välillä on sopimus, jonka mukaan sopimuksen alainen työ jaetaan puoliksi. Tarjouskilpailun kohteena oli Vantaan kaupungin tietohallinnon toiminnan resurssointi sekä taktisen ja operatiivisen tason johtaminen.

Tarjouskilpailu käsitti muun muassa seuraavat osa-alueet:

  • Palveluiden haltuunotto
  • Liikkeenluovutus
  • Toiminnan kehittäminen
  • ICT-kehittäminen ja siihen liittyvien projektien johtaminen
  • Palveluiden johtaminen
  • Lean EA -kehitysmallin strateginen ja hallinnollinen kehittäminen
  • Hankinta- ja toimittajayhteistyö.

Sopimus kattaa myös sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tietohallinnon palvelut. Viisivuotisen sopimuksen arvo on 28 milj. euroa ilman sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tietohallinnon palveluja. Optioina lisäksi ICT-kehittämisen ja palveluntuotannon asiantuntijapalvelut.

Vantaan kaupunginhallitus teki asiasta päätöksen 20.5.2019. Virallinen hankintapäätös asiasta tehdään kaupunginhallituksen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisen jälkeen.

Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä noin 550 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös