Sisäpiiritieto 29.3.2021

Gofore Oyj: Helsingin kaupunki valitsi Goforen kehittämiskumppaniksi kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle

GOFORE OYJ PÖRSSITIEDOTE SISÄPIIRITIETO 29.3.2021 KLO 18.50

Helsingin kaupunki valitsi Goforen kehittämiskumppaniksi kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle

Helsingin kaupunki on valinnut Gofore Oyj:n yhdeksi toimittajaksi kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tietojärjestelmäkokonaisuuden kehittämiseen. Hankinnan arvo on enintään 2 950 000 euroa. Tämä hankintapäätös kohdistuu vuosille 2021-2022. Goforen asiantuntijaresursseja voidaan käyttää hankkeen keston aikana vuosina 2021-2024. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Sopimus on jatkoa aiemmalle sopimukselle Helsingin kaupungin ja Goforen välillä. Yhteistyön jatkuminen takaa, että Goforen merkittävä rooli kasvatuksen ja koulutuksen toimialan asiointitietojärjestelmän kehittämisessä Helsingin kaupungilla jatkuu. Sopimus mahdollistaa myös yhteistyön syventämisen lisähankintamahdollisuuden kautta.

Helsingin kaupunki teki asiasta päätöksen tänään 29.3.2021. Hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj 
p. 040 540 2280 
mikael.nylund@gofore.com 

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessawww.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös