Yhtiötiedote 22.4.2020

Gofore Oyj: Liikenne- ja viestintävirasto on valinnut Goforen arkkitehtuurikonsultoinnin palvelutoimittajaksi

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 22.4.2020 KLO 17.00

Liikenne- ja viestintävirasto on valinnut Goforen arkkitehtuurikonsultoinnin palvelutoimittajaksi

Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom) on valinnut Goforen vastaamaan sen ICT-arkkitehtuurikonsultoinnin tehtävistä. Sopimuskausi on viisi vuotta ja hankinnan arvioitu kokonaisarvo sopimuskaudella on 4,1 miljoonaa euroa.

Hankinnan kohteena oli kokeneiden asiantuntijoiden hankinta ICT-arkkitehdin tehtäviin. Tehtäväkenttään kuuluu muun muassa Traficomin ICT-arkkitehtuurin nyky- ja tavoitetilojen kuvaaminen sekä kehitystehtävät. ICT-arkkitehdit tekevät myös tiivistä yhteistyötä muiden arkki­tehtuurinäkökulmien kanssa, joihin lukeutuu muun muassa toiminta-arkkitehtuuri, sovellusarkkitehtuuri ja teknologia-arkkitehtuuri.

Tämä hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan (10 vrk) päätyttyä.

Asiakkaalla ei ole syntyvän sopimuksen puitteissa määräostovelvoitetta eikä se tuota Goforelle yksinoikeutta sopimuksessa määriteltäviin palveluihin. Huomioitavaa myös on, että koronatilanne yhtiön arvion mukaan vaikeuttaa neuvonantopalveluiden tuottamista ja siten sopimuksen tosiasiallista arvoa ei tässä vaiheessa pysty ennakoimaan.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä lähes 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös