Yhtiötiedote 5.12.2017

Gofore Oyj on perustanut tytäryhtiöt Espanjaan ja Saksaan

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 5.12.2017 KLO 9.00

Gofore Oyj on perustanut tytäryhtiöt Espanjaan ja Saksaan

Gofore on perustanut tytäryhtiöt Espanjaan ja Saksaan. Gofore on toiminut Saksassa vuodesta 2016 lähtien. Perustetun uuden Espanjan tytäryhtiön tavoitteena on edistää yhtiön strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista läntiseen Eurooppaan. Vahva työkulttuuri toimii loistavana pohjana kansainvälistymiselle.

Gofore on toiminut Münchenissä Saksassa vuodesta 2016 lähtien. Saksassa Goforen asiakkaat ovat yksityiseltä sektorilta, joiden kanssa ratkaistaan mm. teollisen liiketoiminnan digitalisaation haasteita. Tytäryhtiön käynnistyminen ajoittui joulukuulle 2017. Nykyinen paikallinen liiketoiminta siirrettiin perustettuun, konsernin 100 % omisteiseen tytäryhtiöön Gofore Germany GmbH:iin.

Uusi toimisto Madridiin
Gofore on perustanut tytäryhtiön Espanjaan, Gofore Spain SL:n. Kansainvälisen toiminnan laajentaminen läntisen Euroopan kasvaville digitaalisten palveluiden markkinoille on keskeinen osa yhtiön strategiaa. Gofore on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan kansainvälisesti digitaalisessa murroksessa. Paikallinen läsnäolo ja saumaton yhteistyö asiakkaiden kanssa ovat keskeisiä menestystekijöitä palveluiden ja työkulttuurien uudistamiseksi. Läsnäolo edistää uusien liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämistä.

Ensivaiheessa toiminta Madridissa käynnistyy nykyisiä henkilöresursseja hyödyntäen ja laajentumisen myötä työntekijöille avautuu kansainvälisiä uramahdollisuuksia. Tavoitteena on kasvattaa henkilöstömäärää paikallisesti tehtävillä rekrytoinneilla ja lisätä henkilöstön monimuotoisuutta ja osaamisen monipuolisuutta konsernissa. Goforen ainutlaatuinen yrityskulttuuri, valinta Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work 2017® -tutkimuksessa sekä maailmanlaajuinen palveluiden toimituskyky varmistavat, että palvelua pystytään tarjoamaan asiakkaille kaikissa maissa.

Lisätietoja antaa:

Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Gofore on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumisja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 15 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Swanseassa ja Münchenissa jo yli 360. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 –tutkimuksessa. Lisätietoa: www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös