Yhtiötiedote 5.6.2020

Gofore Oyj: Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut Goforen IT-arkkitehtuuripalvelujensa toteuttajaksi

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 5.6.2020 KLO 18.00

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut Goforen IT-arkkitehtuuripalvelujensa toteuttajaksi

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut Goforen vastaamaan sen IT-arkkitehtuuripalvelujen toteuttamisesta. Sopimuskausi on viisi vuotta ja hankinnan arvioitu kokonaisarvo sopimuskaudella on 5-10 miljoonaa euroa.

Hankinnan kohteena oli arkkitehtuuriin liittyvä asiantuntijatyö Patentti- ja rekisterihallituksen IT-projekteissa ja toimeksiannoissa. Hankittavat asiantuntijat tukevat muun muassa arkkitehtuurityötä asiointipalveluiden ja käsittelyjärjestelmien suunnittelussa ja kehittämisessä, teknisessä ja toiminnallisessa vaatimusmäärittelyssä sekä arkkitehtuurisuunnittelussa.

Arvioitu työmäärä on 7 000-13 700 henkilötyöpäivää sopimuskaudella.

Tämä hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 600 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 64,1 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös