Yhtiötiedote 3.9.2019

Gofore Oyj: Patentti- ja rekisterihallitus valitsi Goforen tilintarkastusvalvonnan järjestelmäkokonaisuutensa toimittajaksi

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 3.9.2019 KLO 9.00

Patentti- ja rekisterihallitus valitsi Goforen tilintarkastusvalvonnan järjestelmäkokonaisuutensa toimittajaksi

Patentti- ja rekisterihallitus on valinnut tilintarkastusvalvonnan järjestelmäkokonaisuutensa toimittajaksi Goforen. Yhtiö arvioi sopimuksen arvon olevan noin 2–3 milj. euroa sopimuskaudella.

Hankinnan kohteena oli Patentti- ja rekisterihallituksen tilintarkastusvalvonnan tulosalueelle toteutettava järjestelmäkokonaisuus, joka kattaa sähköisen asioinnin palveluita sekä viraston asiantuntijoiden eri asiakasprosesseihin liittyviä toiminnan ohjaus- ja käsittelyjärjestelmiä.

Tarjouksista valittiin tarjouspyynnön mukaan hinta-laatusuhteeltaan paras tarjous. Goforen tarjous oli laadullisesti paras tarjoajista, asiantuntijoiden saadessa vertailujoukon parhaat pisteet kokemuksen ja osaamisen osalta.

Kilpailutus koski asiakaskohtaista sopimuskautta 2.9.2019–31.5.2022, jota on mahdollisuus jatkaa enintään kaksi vuotta. Hankinnan arvioitu laajuus on 3 000-4 000 henkilötyöpäivää sopimuskaudella.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä noin 560 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Market Finlandissa. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös