Sisäpiiritieto 8.7.2021

Gofore Oyj: Työterveyslaitos valitsi Goforen toimittajakseen IT-asiantuntija- ja ylläpitopalveluissa

GOFORE OYJ PÖRSSITIEDOTE SISÄPIIRITIETO 8.7.2021 KLO 9.00

Työterveyslaitos valitsi Goforen toimittajakseen IT-asiantuntija- ja ylläpitopalveluissa

Työterveyslaitos on valinnut Gofore Oyj:n toimittajaksi IT-asiantuntija- ja ylläpitopalveluissa. Asiantuntijatyö kohdistuu digitaalisten palvelujen ja järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon sekä näihin liittyvään konsultointiin ja koulutukseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Työterveyslaitos on hankinnan yhteydessä arvioinut vuosittaisen työmäärän olevan 1200–2000 henkilötyöpäivää, jonka perusteella sopimuksen arvioitu arvo on noin 0,9–1,5 miljoonaa euroa vuodessa. Sopimus on jatkoa aiemmalle sopimukselle Työterveyslaitoksen ja Goforen välillä.

Gofore ja Työterveyslaitos ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2015. Gofore on tarjonnut muun muassa digitaalisia ratkaisuja sekä neuvonantoa toimintatapojen uudistamiseen.

Työterveyslaitos teki hankinnasta päätöksen 7.7.2021. Hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yli 800 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös