Yhtiötiedote 10.3.2021

Gofore Oyj: Verohallinto valitsi Goforen johdon konsultointipalveluiden toimittajaksi

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE, SISÄPIIRITIETO 10.3.2021 KLO 16.40

Verohallinto valitsi Goforen johdon konsultointipalveluiden toimittajaksi

Verohallinto on valinnut julkisessa tarjouskilpailussa Gofore-konserniin kuuluvan Gofore Lead Oy:n johdon konsultointipalveluiden toimittajaksi puitejärjestelyyn. Hankinnan kohteena oli johdon konsultointipalvelut kolmelle osa-alueelle: tutkimuspalveluihin pohjautuva johtamisen tuki, toiminnan kehittämisen tuki sekä toimintamallien jalkauttamisen ja hankejohtamisen tuki. Näistä jokaiseen valittiin yksi toimittaja. Gofore valikoitui toimittajaksi osa-alueelle toiminnan kehittämisen tuki.

Puitesopimuksen arvioitu kokonaisarvo on 8 miljoonaa euroa ja se on jatkoa aiemmalle sopimukselle Verohallinnon ja Goforen välillä. Arvioitu kokonaisarvo määrittää sopimuskauden tilausten maksimimäärän. Sopimukseen ei liity ostovelvoitetta. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Verohallinnon hankinnan tavoitteena oli saada tukea uuden yrityskulttuurin ja johtamisen sekä ketterän kehityksen menetelmien laajaan ymmärtämiseen ja soveltamiseen. Hankinnan toimeksiannot voivat sisältää muun muassa fasilitointia, kokeilumenetelmien kehittämistä ja tiimien sekä tiimien välisen yhteistyön tukemista, innovatiivisten johtamismallien kehittämistä ja ketterän ajattelun valmennusta eri tarkoituksiin.

Verohallinto ja Gofore ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2017 lähtien. Johdon konsultointipalveluiden osalta yhteistyötä on tehty vuodesta 2019. Gofore on johdon konsultoinnin lisäksi toiminut muun muassa web-teknologian, tietokantojen ja pilviasiantuntijapalveluiden sekä ohjelmistokehityspalveluiden toimittajana. Nyt solmittu sopimus mahdollistaa yhteistyön laajentamisen.

Verohallinto teki asiasta päätöksen tänään 10.3.2021. Hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietojaosoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös