Yhtiötiedote 21.1.2021

Gofore Oyj: Verohallinto valitsi Goforen toimittajakseen teknisissä projektipäällikköpalveluissa

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE, SISÄPIIRITIETO 21.1.2021 KLO 17.25

Verohallinto valitsi Goforen toimittajakseen teknisissä projektipäällikköpalveluissa

Verohallinto on valinnut Gofore-konserniin kuuluvan Qentinel Finlandin tietojärjestelmien kehittämistä ja ylläpitoa tukevien teknisten projektipäällikköpalveluiden ensisijaiseksi toimittajaksi. Puitesopimuksen kesto on kuusi vuotta ja puitesopimuskautena tehdyt toimeksiannot voivat jatkua neljä vuotta puitesopimuksen päättymisen jälkeen. Sopimuksen arvioitu kokonaisarvo on noin 10–12 miljoonaa euroa. Sopimus on jatkoa aiemmalle sopimukselle Verohallinnon ja Goforen välillä.

Verohallinnon tavoitteena oli saada IT:nsä tueksi tietojärjestelmien projektinhallinnan, ohjelmoinnin ja palvelumuotoilun asiantuntijoita. Verohallinto ja Gofore ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2017 lähtien. Gofore on toiminut muun muassa web-teknologian, tietokantojen ja pilviasiantuntijapalveluiden sekä ohjelmistokehityspalveluiden toimittajana.

Verohallinnolla ja sen IT:llä on tärkeä tehtävä julkisten palveluiden saavutettavuuden, tietojen saatavuuden turvaamisen sekä hyvän tietojenkäsittely- ja tiedonhallintatavan kehittämisessä ja noudattamisessa.

Verohallinto teki asiasta päätöksen tänään 21.1.2021. Hankintapäätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Mikael Nylund, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 540 2280
mikael.nylund@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme digitaalista, eettistä maailmaa. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 700 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq First North Growth Finland -markkinapaikalla. Lisätietoja osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös