Yhtiötiedote 29.8.2019

Gofore Oyj: Verohallinto valitsi Goforen web-teknologian ja tietokantojen asiantuntijapalveluiden ensisijaiseksi puitetoimittajaksi

GOFORE OYJ YHTIÖTIEDOTE 29.8.2019 KLO 9.00

Verohallinto valitsi Goforen web-teknologian ja tietokantojen asiantuntijapalveluiden ensisijaiseksi puitetoimittajaksi

Verohallinto on valinnut avoimen tarjouskilpailun kautta Goforen ensisijaiseksi toimittajaksi IT-asiantuntijapalveluidensa web-teknologian ja tietokantojen asiantuntijapalveluiden osa-alueella sekä toissijaiseksi toimittajaksi pilviasiantuntijoiden osa-alueella. Hankinnassa ilmoitettujen volyymien perusteella yhtiö arvioi sopimuksen kokonaisarvon olevan noin 10-20 milj. euroa koko puitesopimuskauden aikana.

Hankinnan kohteena oli saada ICT-asiantuntijaresursseja tukemaan Verohallinnon uusien ja olemassa olevien järjestelmien määrittelyä, ohjelmointia, testaamista ja hallintaa sekä muuta Verohallinnon ICT:tä tukevaa teknistä osaamista. Hankinta koostuu seitsemästä osa-alueesta. Jokaiseen osa-alueeseen valittiin kolme toimittajaa, joiden kanssa solmitaan puitesopimukset osa-aluekohtaisesti. Puitejärjestelyn sisäiset hankinnat tehdään puitesopimuskilpailutuksen sijoittumisjärjestyksen perusteella ja etusijatoimittajaa käytetään ensisijaisesti kaikkiin kyseisen osa-alueen erikseen tilattaviin toimeksiantoihin.

Puitejärjestelyiden kesto on 6 vuotta ja puitesopimuskautena tehdyt toimeksiannot voivat jatkua enintään 4 vuotta puitesopimuskauden päättymisajan jälkeen. Arvio hankinnan kokonaisarvosta sopimuskauden ajalta on 50 milj. euroa. Hankittavan palvelun kokonaismäärä ja eri osa-alueiden tarvemäärät vaihtelevat vuosittain.

Gofore tuli valituksi ensisijaiseksi toimittajaksi web-teknologian ja tietokantojen asiantuntijapalveluiden osa-alueella. Osa-alueen arvioitu resurssitarpeiden suuruus on arviolta 10 htv vuodesta 2020 lähtien.

Gofore olisi tullut valituksi myös ensisijaiseksi toimittajaksi pilviasiantuntijoiden osa-alueella, mutta kilpailutuksen sääntöjen perusteella yksi toimittaja voi olla etusijalla ainoastaan yhdessä osa-alueessa. Osa-alueen arvioitu resurssitarpeiden suuruus on arviolta 15 htv / 2020, 20 htv / 2021 ja 15 htv vuodesta 2022 eteenpäin. Yhtiö arvioi osan tilauksista kohdistuvan ensisijaisen toimittajan lisäksi toiseksi ja kolmanneksi tulleisiin tarjoajiin.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Lisätietoja:
Timur Kärki, toimitusjohtaja, Gofore Oyj
p. 040 828 5886
timur.karki@gofore.com

Hyväksytty neuvonantaja: Evli Pankki Oyj, p. 040 579 6210

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä noin 560 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet. Kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta tai koodauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 50,6 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.fi.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös