Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot 13.9.2023

Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Gofore Oyj
Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot
13.9.2023 klo 10.30 

Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano   

Gofore Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan on tänään nimetty 

  • Timur Kärki, Timur Kärjen nimeämänä 
  • Petteri Venola, Petteri Venolan nimeämänä 
  • Mika Varjus, Mika Varjuksen nimeämänä 
  • Sami Somero, yhtiön hallituksen nimeämänä

Goforen yhtiökokous perusti 29.4.2020 osakkeenomistajien nimitystoimikunnan, joka koostuu neljästä jäsenestä. Heistä kolme on yhtiön kolmen suurimman osakkeenomistajan nimeämiä edustajia ja yksi yhtiön hallituksen keskuudestaan valitsema hallituksen jäsen.  

Toimikunta on tänään valinnut järjestäytymiskokouksessaan puheenjohtajakseen Sami Someron. 

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenten toimikausi on voimassa toistaiseksi, kunnes yhtiökokous toisin päättää, ja päättyy uuden nimitystoimikunnan nimeämiseen.
 
Nimitystoimikunnan päätehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten valintaa ja palkitsemista sekä hallituksen valiokuntien jäsenten palkitsemista koskevat ehdotukset seuraaville varsinaisille yhtiökokouksille sekä tarvittaessa ylimääräisille yhtiökokouksille. Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa ehdotuksensa vuoden 2024 varsinaista yhtiökokousta varten viimeistään 31.1.2024.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös