Osakkeiden kokonaismäärä ja kokonaisäänimäärä 12.5.2023

Gofore Oyj:n uudet osakkeet merkitty kaupparekisteriin

Gofore Oyj
Pörssitiedote
12.5.2023 klo 9.45
Osakkeiden kokonaismäärä ja kokonaisäänimäärä
 

Gofore Oyj:n uudet osakkeet merkitty kaupparekisteriin

Yhteensä 1 219 uutta Gofore Oyj:n osaketta on rekisteröity kaupparekisteriin 11.5.2023. Kaupparekisteröinnin jälkeen Gofore Oyj:n osakkeiden yhteismäärä on 15 539 134 osaketta.

Uudet osakkeet liittyvät 21.4.2023 päätettyyn suunnattuun osakeantiin osana eMundo GmbH:n avainhenkilöiden suoriteperusteista kannustinohjelmaa.

Osakkeiden merkintähinta, 31 633,05 euroa, kirjataan kokonaisuudessaan yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon. Yhden osakkeen merkintähinta oli 25,95 euroa.

Uudet osakkeet otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla arviolta 16.5.2023 alkaen.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 300 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös