Tilinpäätös ja toimintakertomus 11.3.2024

Gofore Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2023 julkaistu

Gofore Oyj
Pörssitiedote
11.3.2024 klo 9.00

Gofore Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2023 julkaistu 

Gofore Oyj:n vuosikertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti vuodelta 2023 on julkaistu. Raporttikokonaisuus on suomeksi tämän tiedotteen liitteenä sekä saatavilla osoitteessa www.gofore.com/sijoita ja englanniksi www.gofore.com/en/invest

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen, vastuullisuusraportoinnin ja vuoden 2023 tilinpäätöksen. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportti vuodelta 2023 ovat saatavilla erillisinä raportteina. 

Tilinpäätös on julkaistu European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena, suomenkielisenä xHTML-tiedostona, joka on tämän tiedotteen liitteenä. Tilintarkastusyhteisö KPMG Oy on toimittanut riippumattoman rajoitetun varmuuden antavan varmennusraportin koskien ESEF-tilinpäätöstä kansainvälisen ISAE 3000 – varmennustoimeksiantostandardin mukaisesti. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitteet on merkitty XBRL-merkeillä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 189,2 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Liitteet

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös