Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot 17.3.2023

Gofore päätti käynnistää uuden avainhenkilöiden palkitsemisohjelman

Gofore Oyj
Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot
17.3.2023 klo 16.00 

Gofore päätti käynnistää uuden avainhenkilöiden palkitsemisohjelman 

Gofore Oyj:n hallitus on tänään päättänyt jatkaa konsernin aloittamaa avainhenkilöiden osakepohjaista kannustamista ja käynnistää uuden palkitsemisohjelman tänä keväänä.

Ohjelman tarkoituksena on yhdistää omistajien ja avainhenkilöiden tavoitteet yhtiön arvon kehittämiseksi pitkällä aikavälillä sekä sitouttaa avainhenkilöt yhtiöön ja tarjota heille kilpailukykyinen yhtiön osakkeiden ansaintaan ja kertymiseen perustuva palkkiojärjestelmä.

Ohjelmassa on yksi kolmen vuoden mittainen ansaintajakso, tilikaudet 2023–2025. Vuonna 2022 käynnistetyn ohjelman ansaintajakso on tilikaudet 2022-2024. Hallitus voi päättää vuosittain uusista ansaintajaksoista.

Ohjelman kohderyhmällä on mahdollisuus ansaita Gofore Oyj:n osakkeita konsernin suoriutumisen perusteella, ja mahdollinen palkkio maksetaan ansaintajakson päättymisen jälkeen. Palkkio maksetaan osittain Gofore Oyj:n osakkeina ja osittain rahana. Palkkion rahaosuudella on tarkoitus kattaa palkkiosta osallistujalle aiheutuvat verot ja veronluonteiset maksut. Jos osallistujan työ- tai johtajasopimus päättyy ennen palkkion maksamista, palkkiota ei pääsääntöisesti makseta.

Ansaintajakson palkkiot perustuvat konsernin keskimääräiseen oikaistuun liikevoittoprosenttiin ennen poistoja ja arvonalentumisia (oikaistu EBITA) sekä konsernin liikevaihdon keskimääräiseen kasvuun tilikausilta 2023–2025, jota mitataan kumulatiivisesti. Ansaintajakson perusteella maksettavien palkkioiden tavoitteiden mukainen enimmäismäärä vastaa arviolta yhteensä enintään 25 700 Gofore Oyj:n osakkeen arvoa, mukaan lukien myös rahana maksettava osuus. Ohjelman palkkioiden enimmäismäärä voi vastata oikaistun EBITA:n kehityksestä riippuen enimmillään 38 550 Gofore Oyj:n osakkeen arvoa, mukaan lukien rahana maksettava osuus.

Uuden ohjelman piirissä on noin 30 henkilöä mukaan lukien toimitusjohtaja ja muut Goforen johtoryhmän jäsenet.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on noin 1 300 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös