Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot 15.11.2023

Gofore päivittää tiedonantopolitiikkaansa

Gofore Oyj
Pörssitiedote 
Muut pörssin sääntöjen nojalla julkistettavat tiedot
15.11.2023 klo 12.45

 

Gofore päivittää tiedonantopolitiikkaansa

Gofore Oyj:n hallitus on 15.11.2023 hyväksynyt yhtiön päivitetyn tiedonantopolitiikan, jossa kuvataan keskeiset sisäiset ja ulkoiset viestintään ja sijoittajasuhteisiin liittyvät toimintatavat, joita Gofore noudattaa ulkoisessa tiedottamisessaan. 

Tänään voimaan astunut muutos tiedonantopolitiikassa koskee yhtiön taloudellista raportointia. Päivitykset koskevat kuukausittaisen liiketoimintaraportoinnin kuvausta, jossa on aiemmin lueteltu kuukaudet, joilta katsaukset julkaistaan. Tiedonantopolitiikassa todetaan nyt, että Gofore julkaisee kuukausittaiset liiketoimintakatsaukset niiltä kuukausilta, jotka eivät sisälly osavuosikatsauksiin, puolivuosikatsaukseen tai tilinpäätöstiedotteeseen. Yhtiö voi myös raportoida kaksi kuukautta samassa kuukausittaisessa liiketoimintakatsauksessa. Gofore julkistaa taloudellisten katsausten (ml. kuukausittaiset liiketoimintakatsaukset) vuosikohtaiset ajankohdat edellisen vuoden loppuun mennessä. 

Goforen taloudellisen tiedotuksen aikataulu vuodelle 2024 on tänään julkistettu erillisellä pörssitiedotteella. 

Päivitetty tiedonantopolitiikka on tämän pörssitiedotteen liitteenä ja saatavilla yhtiön sijoittajasivuilla https://gofore.com/sijoita

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Gofore Oyj

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.

Liitteet

Tilaa tiedotteemme!

Haluatko kuulla uutisemme ensimmäisenä? Tilaa pörssitiedotteet ja lehdistötiedotteet suoraan sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet

Takaisin ylös